NAZVALI JE UBICOM ŽIVOTINJA: Evo šta je na to dogovorila bivša LOTO DEVOJKA

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Voditeljka Suzana Mančić našla se na meti Društva za zaštitu životinja koji su je u jutarnjem programu “Pinka” nazvali ubicom, a ona za “Blic” otkriva svoj stav o životinjama.

Raspravu u programu izazvala je polemika o nošenju krzna. Jelena Stevanović, devojka iz Društva za zaštitu životinja, rekla je da ne bi trebalo nositi prirodno krzno i da su svi oni koji ga ipak nose ubice životinja.

[adsenseyu4]

Složila se i sa aluzijom voditeljke tog programa na to da je u tom slučaju i Suzana Mančić ubica jer nosi bunde. To je isprovociralo Suzanu, pa je osetila potrebu da devojci odgovori.

– Ne osećam se kao ubica, ne osećam se kao necivilizovano biće jer nosim bundu. Nisam toliko sentimentalna prema životinjama. Kod mene se ta ideja primiti neće. Vi ste dobro pripremljeni za ovaj razgovor ali niste me ubedili – bila je vrlo jasna Suzana.

Pozvali smo voditeljku da proverimo kako se oseća nakon rasprave koji je imala sa aktivistkinjom za prava životinja. Kroz osmeh nam je odgovorila:

– To što se desilo u studiju nije bilo ništa kako je moglo biti. Ispalo je da sam nepopravljivi ubica.

Suzana ima kućne ljubimce i odgovoran je vlasnik, tako da se njena ljubav prema životinjama ne dovodi u pitanje.

– Imam psa i mačku i volim životinje. Ali volim i ljude. Pre svega, volim ljude. Smatram da ne treba preterivati ni u čemu. Zaštita životinja jeste plemenita stvar, ali sve dok se ne pretera da to ne pređe u suprotnost.

Ona ništa ne zamera borcima za prava životinja, prvenstveno zbog njihovih mladih godina.

– Ti ljudi su mladi. Imaju svoja uverenja i bore se za njih. Ali moj stav se neće promeniti. Svako ima pravo na svoje mišljenje – objasnila je Suzana

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Maja Šarić,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]