NATO U ČUDU, ALBANCI STRAHUJU: Vučićeva izjava uznemirila Zapad!

vojska

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da kao mala zemlja koja se ne nalazi u vojnim blokovima, a koja želi da sačuva svoju slobodu i suverenitet, da bi u tome uspeli moramo imamo snažnu i efikasnu armiju.

Vučić je posle prisustva vojnoj vežbi „Sadejstvo 2018″ na Intervidovskom poligonu Pasuljanske livade, najavio da očekuje dodatno poboljšanje životnog standarda pripadnika Vojske Srbije, i da će se posebno postarati za vojnike pod ugovorom i podofoicire.

 Svi će imati značajna povećanja, a i nastavićemo da opremamo vojsku – kazao je on.

Vučić je rekao da je prisustvovao redovnoj vežbi Četvrte brigade kopnene vojske u veoma teškim meteorološkim uslovima, u kojoj je učestvovalo 900 vojnika, Četvrta brigada i mali deo pripadnika specijalne brigade, kao i deo našeg vazduhoplovstva.

– Mislim da su pokazali zavidnu disciplinu i dobru utreniranost. Radili su neke stvari koje druge vojske ne rade na svojim vežbama. Prikazali smo ceo proces gađanja – objasnio je vrhovni komandant VS.

On je kazao da su naši momci bili uspešni i odlično izvršili vežbu.

SRBI KAO META: Haradinajevi naoružani spavači OVK samo čekaju mig…

Rekao je da su danas mogla da se vide i oružja i oruđa koja su već bila na stokovima za uništenje, a koja su izvučena i obnovljena, i dobro rade.

S tim u vezi je pomenio da su mogli da se vide bombarderi Orlovi, koje smo do skoro imali samo jedan ili dva u resursima, a danas imamo 7, te očekujemo da ih imamo 12.

HARADINAJEVA MILJENICA: Poslednji status batinašice ROSU pre nego što je krenula na Đurića (FOTO)

Kazao je da su nova vozila, borbena oklopna vozila i protivoklopno lansirrno oruđe, koje je, dodao je, bilo na uništavanju u Smederevskoj Palanci, jer je neko obećao da ćemo to da uništimo.

– Nismo to uništili i baš me briga šta su obećavali. Videli ste da to danas odlično radi. Nadam se, želim i verujem da ćemo moći da postižemo bolje rezultate u vežbama koje predstoje – rekao je Vučić.

(Dnevne.rs/Izvor: Intermagazin.rs)

2 Comments on "NATO U ČUDU, ALBANCI STRAHUJU: Vučićeva izjava uznemirila Zapad!"

  1. KUKU NAMA S OVAKVOM KOMANDOM IZVUKOSMO PUŠKE SA OTPADA,PA PRETIMO ZVERIMA ZAPADA.IZDAJNIČE ĐE JE TO ŠTO NIJE TITI OSTAVIO PRE 30 GODINA,NI BICIKLO NISTE PROIZVELI POSLE TOGA.
    REŠETOM SE MEČKA NE PLAŠI IZDAJA JE USUD NESOJA OVOG NARODA-PLAŠITE LI SE MAKAR BOGA

  2. Ej ti “Milan” Idi u PM! Onaj majmun “akademikov sin” (jebo mu pas oca i mater) BoTa, obećao (i dosta toga izvršio) da će uništiti svo oružje i rasformirati vojsku jer “rata neće biti”! Sačuvaj nas Bože od akademika SANU (i njihovih sinova idiota) kao i popova lopova, pedofila i pedera iz SPC!

Comments are closed.