NASTAVLJA SE SUKOB IZMEĐU GOCE TRŽAN I NIKOLINE PIŠEK (VIDEO)

Foto: Printscreen/youtube/TV prva

Foto: Printscreen/youtube/TV prva

Nakon sukoba u emisiji na Prvoj televiziji strasti između Nikoline i Goce tek se rasplamsavaju

Nakon incidenta koji se u emisiji “Exkluziv” dogodio imeđu Goce Tržan i Nikoline Ristović u javnosti se prvo oglasila Goca, a sada i Nikolina!

Kako je Nikolina istakla u intervjuu za jedan nedeljnik, Goca je navodno iscenirala ceo skandal koji se dogodio.

[adsenseyu4]

– Dogodio se famozni slučaj sa Gocom Tržan i mislim da je došlo pravo vreme da i ja progovorim o tome. Bila sam u blagom šoku dok sam čitala neke njene izjave i intervjue o toj situaciji u studiju.Pre svega, ja nisam osoba koja bi postavljala takva pitanja, te sam se usprotivila i uredniku i našoj gošći Goci koju sam srela pred samo snimanje tog intervjua. Oni su me dočekali sa listom pitanja koje je trebalo da joj postavim, na šta sam im ja rekla da nisam sigurna da razgovor treba da teče u tom smeru. Međutim, oboje su bili decidni u tome da su pitanja fantastična. Pošto su insistirali, odlučila sam da pristanem, ne očekujući da će se Goca uživeti u ulogu da posle toga toliko priča o navodnom skandaloznom intervjuu čija je pitanja sama pisala – objasnila je Nikolina svoju verziju priče.

Međutim, kao što je bilo i za očekivati, Goca joj je odgovorila na ni malo prijatan način.

Nisam ja seljančura pa da se spuštam na njen nivo. Je l’ hoće marketing?! Eto joj, napiši da je moj komentar da je tačno sve što dotična kaže i da je sve istina što ona priča! – odbrusila je pevačica za srpski Telegraf.

Inače, Nikolina je pre nepune dve nedelje zvanično napustila Prvu televiziju, a kao razlog je navela to da je prerasla takvu formu emisije u kojoj može raditi svako ko zna da čita. S druge strane, dnevni list Informer danas je naveo da je pravi razlog Nikolininog odlaska taj što nije želela da se prilagodi srpskom jeziku kojim je, na zahtev čelnika televizije, morala da govori dok je snimala emisiju.

[adsenseyu1]

Podsetimo, ovako je izgledao sukob u emisiji na Prvoj TV.

https://youtu.be/8wRkLVWWDC8

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]