NASTAVLJA SE RAT U MEDIJIMA IZMEĐU ŠEŠELJA I KARLEUŠE: Pevačica poziva na UBISTVO Šešelja?

Foto: printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

Ološu, bio si u zatvoru pola svog mizernog života! Zato što si najveće srpsko zlo, koje je naš narod guralo u ratove i mržnju! Zato što si pljačkao i zato što su ti ruke krvave do ramena

Jelena Karleuša poziva na ubistvo Vojislava Šešelja! Njihov medijski rat toliko se zahuktao da pevačica otvoreno preti lideru radikala!

[adsenseyu4]

Dan nakon što je vojvoda za malu od skandala rekao da „loše peva, loše izgleda i loš je čovek“, a ona mu uzvratila da je „pi*ketina koja napada žene“ i da se „pripazi da se ne oklizne na koru od banane“, ponovo smo pozvali Šešelja.

– Karleuša je ovom izjavom potvrdila sve ono što sam rekao za nju! Je l‘ to neka dama? Naravno da nije. Je l‘ se tako ponaša jedna majka i supruga? Ne ponaša se sigurno! Je l‘ zna da peva? Ne zna uopšte. Ona je običan fukoš i ološ! Nema glas, nema mozga, nema ništa kvalitetno. Dvadeset godina peva i ništa nije naučila – rekao nam je Voja u dahu, priznavši da ipak zna jednu njenu pesmu:

Avetinjski rogovi

– Ja znam samo onu njenu pesmu kad nakači avetinjske rogove na sebe i peva o nesanici. „Insomnija“, kako se već zove. Pošto ne zna da peva, ta pesma ništa ne predstavlja. Onda se maskirala u neku nečistu silu, doduše, to i odgovara njenom karakteru.

Šešelj tvrdi da se ne plaši njenih pretnji.
– Te njene pretnje da pazim da se ne okliznem na koru od banane su smešne. Pa ja se nisam plašio ni njenog oca Dragana Karleuše kad je bio na vrhuncu moći, već sam raskrinkao njegove kriminalne afere. Krao je arheološke nalaze, pa to preprodavao po Evropi – kaže Voja.

[adsenseyu1]

Kad je Karleuša čula da je Šešelj u njihov medijski rat upleo njenog oca, udarila je još žešće:

– Ološu, moj otac, da nije pošteni policajac, bio bi u zatvoru, ne bi živeo na splavu i vozio auto star 18 godina! Ne bih mu ja davala novac da plati struju! Ali zato si ti, ološu, bio u zatvoru pola svog mizernog života! Zato što si najveće srpsko zlo, koje je naš narod guralo u ratove i mržnju! Zato što si pljačkao i zato što su ti ruke krvave do ramena! Za tebe ja nisam dama, ja sam neko ko će ti je*ati mater! Jer su očigledno u ovoj zemlji svi pi*ke koje ćute i dozvoljavaju da se psihopata kao ti slobodno šeta Srbijom!

Brutalno

Za kraj, šokirala je sledećom izjavom:
– I ponoviću, zbog tvog likovanja i radovanja zbog ubistva Zorana Đinđića, nadam se da će i tebe neki Zveki zveknuti! Ali ne snajperom, već polako, da patiš kao oni kojima si naudio! – zaključila je Jelena, aludirajući na Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen za ubistvo premijera.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Ivan Ercegovčević,Kurir.rs)

[adsenseyu2]