NAORUŽAN I OPASAN: Ovo je Goran Šarac zvani Gogo, koji je osumnjičen da je 1. decembra udario Novosađansku Mariju Milešić (28), a zatim pobegao

ubica

Hrvatski MUP još ranije za Šarcem je raspisao poternicu zbog razbojništva koju je raspisao Županijski sud u Rijeci

BEOGRAD – Goran Šarac zvani Gogo, koji je osumnjičen da je 1. decembra na Somborskom bulevaru udario Novosađansku Mariju Milešić (28), a zatim pobegao osim na srpskoj našao se i na hrvatskoj poternici.

[adsenseyu4]

Naime hrvatski MUP još ranije za Šarcem je raspisao poternicu zbog razbojništva koje je počinio u susednoj državi.

U poternici MUP Hrvatske koju je izdao Županijski sud u Rijeci napisano je da se radi o naoružanoj osobi, koja je izrazito opasna i sklona pružanju otpora.

Inače prema podacima sa poternice Šarac je rođen 1982 u Drnišu i hrvatski je državljanin.

Policijska uprava u Novom Sadu danas je saopštila da traga za Goranom Šarcem (1982), osumnjičenim da je učinio krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, kao i za vozilom marke „džip čiroki“, crne boje, registarskih oznaka NS 206-ZN.

[adsenseyu1]

Postoji osnov sumnje da je Šarac, 1. decembra, oko 17.45, na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu, ovim vozilom udario Novosađanku Mariju Milešić (1986), a zatim pobegao sa lica mesta.

Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji imaju bilo kakve informacije o osobi sa fotografije ili o vozilu za kojim se traga da se jave, pozivom na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192.

(Kurir)