NAKLON DO PODA: Saso iz Užica svakodnevno deli pecivo siromašnoj deci i starim ljudima koji nemaju para! Ne traži ništa zauzvrat (FOTO)

pekara

Foto: privatna arhiva

Saso Temelkoski iz Užica vlasnik je pekare i svakodnevno poklanja svoje ukusne proizvode siromašnoj deci, starim ljudima koji nemaju para, sportistima kad krenu na takmičenja.

Ovaj bivši sportista kaže da ako ne može dnevno da pokloni bar 20 peciva ili sendviča,  onda ne treba ni da drži pekaru.

– Ne pomažem samo siromašnima, već i onima koji trenutno nemaju novac  započinje priču ovaj divni čovek i objašnjava da ne očekuje da mu nadoknade niti im govori da donesu novac kada imaju.

DANIELA IZ BRUSA PROGOVORILA: Odlučila sam u očaju da se obratim Jutki za pomoć! Rekao je važi srce i zatražio moj broj a onda je stigao prvi SMS

– Dešava se da su ljudi gladni, pa nemaju da plate, a ja im dam pecivo i ne pravim pitanje. Razumem takve ljude. Ja kad dam, ja više ne tražim – kaže ovaj užički pekar.

Iako je većina navikla da govori – radi dobro da ti se dobro vrati, Saso kaže da kada čini dobro delo, ne razmišlja da mu se vraća, pa zna da kaže:

Saso u svojoj pekari

Saso u svojoj pekarifoto: Privatna arhiva

– Ne treba da se vraća, ne treba – aludirajući na nemaštinu.

Saso ima suprugu i petoro dece, gleda svoja posla i ne očekuje od njih da  mu pomažu, jer svako ima svoj cilj u životu.

Duško Tošić napravio haos na društvenim mrežama! VIŠE NE PRATI SUPRUGU NA INSTAGRAMU, OBJAVIO FOTKU SA DRUGOM ŽENOM! (FOTO)

Kada bi više bilo ovakvih ljudi, gde bi nam bio kraj?

Dobro daj – dobrome se nadaj!

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)