MUŽ PREMINULE JELENE MARJANOVIĆ ZAPRETIO POLICIJI: Imate trideset dana da nađete UBICU (INFO)

zrtva-muz

foto-printscreen

Angažovaću privatne detektive ako u najskorije vreme ne otkrijete ko je usmrtio moju Jelenu, ozbiljno zapretio Zoran Marjanović na poslednjem saslušanju u MUP

BEOGRAD – Dosta mi je ovog mrcvarenja! Ako za mesec dana ne nađete ubicu moje žene, moraću nešto da preduzmem kako bi se prekinula ova agonija.

[adsenseyu4]

Ovo je nedavno rekao u policiji Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, iznerviran što ni posle skoro osam meseci ne zna ko je izvršio ovaj nezapamćen zločin koji je potresao Srbiju.

Puca po šavovima

Marjanović je nakon ubistva njegove supruge u nekoliko navrata saslušavan u beogradskoj policiji. I pre nekoliko dana je pozvan na razgovor, na koji se uredno odazvao. Međutim, njemu je prekipelo što se presipa iz šupljeg u prazno, a slučaj svirepog ubistva njegove žene nikako da se reši.

– Zoran je počeo da puca po šavovima. Ne može da izdrži sve veći medijski pritisak koji se stvara na njega i porodicu. Kad god dođe u policiju, stalno mu postavljaju jedna te ista pitanja. On želi da pomogne inspektorima da reše ovaj slučaj, ali mu se čini da stalno tapkaju u mestu. Zato je u nekoliko navrata predlagao da angažuje privatne detektive da rasvetle ubistvo njegove žene – kaže naš izvor.

Krive ga za zločin

On kaže da je inspektorima rekao da ubistvo mora da se reši u najkraćem roku jer želi da skine ljagu sa sebe i svoje porodice.
– Rekao je da noćima ne spava zbog ženine smrti, da je iscrpljen i umoran. Istakao je da sa ćerkom Janom ne može u parku normalno da se igra jer se ljudi okreću za njima i svašta im pričaju iza leđa. Posebno mu smeta to što neki misle da je on kriv za Jeleninu smrt i to što se svašta priča kad god on dođe u policiju.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:LJiljana Stanišić,Kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]