MUŽ NEDE ARNERIĆ: Evo šta se sve dešavalo pre nego što je glumica pala sa terase! (VIDEO) (FOTO)

glumica

Printskrin: Youtube/Dobro Jutro – Jovana i Srđan, TV PInk /Telegraf

Sedeli smo i zajedno odgledali Novaka Đokovića. Bila je malo utučena ali ništa strašno – rekao je Milorad Mešterović, suprug glumice

Milorad Mešterović, suprug Nede Arnerić, koja je pala s terase i zadobila teške povrede, rekao je za Telegraf da se sve izdešavalo između 22.30 i 23 sata. On nije video kada je Neda pala, samo je čuo tup zvuk.

[adsenseyu5]

– Vratila se sa nekog poslovnog sastanka u vezi sa nekom serijom koju treba snima, a prethodno je birala fotografije za izložbu nis art fondacija. Sedeli smo i zajedno odgledali Novaka Đokovića. Bila je malo utučena ali ništa strašno. Rekla je da je bila jako umorna – rekao je Mešterović i dodao:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Posle Đokovića ustala je da raširi veš, koji deo širi na maloj a deo na velikoj terasi. Šta se desilo, ne znam. Samo sam u jednom trenutku čuo tup zvuk udarca. Ona je pala sa male terase – kaze Nedin suprug koji nije želeo da se slika.

[adsenseyu1]

Na naše pitanje kako je Neda, on kaže da se pre par minuta čuo sa lekarima i da su mu rekli da je sada svesna, i da se svi nadaju da će se oporaviti.

 

(Telegraf.rs)