MONSTRUOZNO UBISTVO NA VOŽDOVCU: Sekirom presudio sestri, pa sebi presekao vene skalpelom (INFO)

ubistvo

Foto ilustracija: Dnevne.rs

Zvonimir Vlastić (64) sekirom je ubio svoju sestru Svetlanu Vlastić (62), a potom pokušao samoubustvo u 13.30 u Ulici Rastka Perovića na Voždovcu, saznaje “Blic”.

Kako javlja reporter “Blica” policija je trenutno na licu mesta, a pristigli su i forenzičari.

Kako saznajemo, brat je ubio svoju sestru sa kojom je živeo u istoj kući, a potom je sebi isekao ruke skalpelom.

On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gde mu se lekari bore za život. Zvonimir je imao tragove sečenja po rukama i vratu!

[adsenseyu4]

– Sve što mogu da kažem je da mi je žao dece – priča komšinica, vidno potresena.

Prema njenim rečima muškarac koji je ubio rođenu sestru ima dvoje dece, razveden je i majka im je nedavno preminula, a često su se svađali.

Obojica sinova Vlastića trenutno daju izjavu policiji.

– Sinovi žive kod majke kod Kalenić pijace. Cela porodica je visoko obrazovana, Zvonimir je slikar – priča druga komšinica.

Kako dodaju susedi, Svetlana nije izlazila, niti se udavala i nema decu. Nekada je radila u prodavnici koju je držao njihov otac.

– Nismo ništa čuli. Svetlanu nisam videla nekoliko godina, uopšte nije napuštala kuću – kaže jedna od stanarki u Ulici Rastka Petrovića.

[adsenseyu1]

Starijem sinu Vlastića oko 16 sati je pozlilo. U kolima Hitne pomoći lekari su mu pružili pomoć jer mu je pao šećer, a potom su ga odvezli, javlja reporter “Blica”. Pretpostavlja se da mu se slošilo, jer je bio očevidac tragedije – navodno je stariji sin Vlastića ušao u kuću neposredno nakon ubistva i zatekao tetku sa sekirom u glavi i oca sa isečenim venama, a zatim pozvao policiju i Hitnu.

Njegov mlađi brat trenutno se nalazi u susednom dvorištu.

-Majka Zvonimira i Svetlane Vlastić preminula je pre nekog vremena.Ona izdržavala celu porodicu, ali jako su loše živeli – ispričao je jedan od njihovih komšija.

Treći ubistvo sekirom za kratko vreme

Ovo je već treći slučaj ubistva u Srbiji u kom se kao oružje koristila sekira poslednje nedelje.

(Dnevne.rs /Izvor:M. B. , M. Ro. , A.Dž.A.,Blic.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]