MONSTRUM! Subotičani nude 100 EVRA ZA IME VLASNIKA OVOG PSA, vezao ga lancem za drvo i ostavio u šumi! (FOTO)

drvo

Foto: printskrin /zivotinje.rs

SUBOTICA – Pas vezan lancima usred šume pronađen je u blizini Peštanske pruge, na periferiji Subotice, ostavljen bez hrane i vode.

Pas je ostavljen sa namerom da umre, što se srećom nije dogodilo jer je Subotičanin Danilo tuda šetao svog psa i spazio pokislog mešanca.

Grupa Subotičana revoltirana je što je neko ostavio psa, živog i zdravog da ugine u mukama, pa su se organizovali, spasili psa, prikupili novac i sada nude 100 evra onome ko im otkrije ko je osoba koja je u šumi ostavila psa.

[adsenseyu4]

Našem portalu obratila se Bernadeta Horvat iz Subotice koja je zamolila da pomognemo u pronalaženju osobe koja je učinila ovo zlodelo.

Foto: printskrin /zivotinje.rs

-Danilo ga je pronašao, skinuo sa lanaca i slučaj prijavio nadležnima. Pas se trenutno nalazi u jednom prihvatilištu, gde ne može dugo da ostane.

[adsenseyu1]

Grad smo izlepili plakatima sa fotografijom psa i očekujemo da nam se jave Subotičani koji će ga prepoznati i javiti nam ko je vlasnik psa.

-Želimo da monstrum odgovara pred nadležnim organima za ovo što je uradio. Kuci tražimo smeštaj i stalni dom. Jako je umiljat i veseo pa se nadamo da ćemo ga uskoro udomiti.

Beti nam je rekla da će osoba koja dostavi informaciju o identitetu vlasnika dobiti kao nagradu 100 evra, a sve podatke o vlasniku možete prijaviti na brojeve telefona 062/82-49-300 i 061/622-84-84.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: životinje.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]