MONSTRUM IZ RAKOVICE KAJE SE ZBOG UBISTVA DETETA: Detalje ponašanja izneo njegov bivši cimer iz ćelije

monstrum

Foto-montaža: Srpski Telegraf, pixabay.com

Milovan Stevanović iz Mladenovca delio je ćeliju sa monstrumom Markom Nikolićem koji je u julu u Rakovici ubio suprugu i četvorogodišnjeg sina. Pre nekoliko dana pušten je iz pritvora, i kako kaže Nikolić se nije libio da priča o svom zločinu. Milovan je, takođe, ćeliju delio i sa Zoranom Marjanovićem.

– Jednom prilikom mi je rekao: “Ej, Mićo, da ti kažem brate, šta je tvoj zločin, ništa, malo oružja. A ja sam tri porodice uništio” – započinje svoju priču Stevanović.

Prema Milovanovoj izjavi, monstrum se kajao što je ubio dete, i stalno je govorio da to ne može da prežali. Kad god bi pomenuo sina, suze bi mu kretale na oči.

– S druge strane, zbog ubistva žene nije pokazao kajanje. Često je govorio da mu je ona pakovala da više ne može da viđa dete, da ga je omalovažavala. Moj je utisak da je u isto vreme i voleo i mrzeo. Najviše krivi njenu sestru i neku komšinicu, tvrdi da su one ženu okrenule protiv njega – kaže Milovan.

Nikolić je pričao da je njegova žena bežala od svoje sestre.

– Pričao mi je jednom da je ona još pre venčanja pobegla kod njega kada se posvađala sa sestrom, pa je on išao po njene stvari u njenu kuću. Mesec ili dva kasnije umrla joj je majka, i od tada joj je sestra govorila da je ona kriva za majčinu smrt. Stalno se vraćao na tu sestru, govorio da im je ona uništila život – dodaje Stevanović za Srpski telegraf.

PRIZNAO BRUTALAN ZLOČIN: Kamiondžija bejzbol palicom pretukao do smti partnera bivše žene zbog LJUBOMORE

KOD NIKOLIĆA SE VIDI DA NEŠTO NIJE U REDU

– On ne može da spava iako pije lekove. Budi se stalno noću, plače za detetom, šeta gore-dole po ćeliji. Nije nimalo prijatno biti cimer nekom takvom – zaključio je Milovan Stevanović, bivši cimer Marka Nikolića.

PROROČANSTVO BABA VANGE: “Evo koja dva događaja će u 2018. PROMENITI SVET”

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf.rs)