MONSTRUM IZ LESKOVCA odsekao psu nogu i ostavio je ispred pekare (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

pas

Foto: Facebook/Pokret “Levijatan” – STOP nasilju nad životinjama

Ako imate bilo kakvu informaciju o ovim fotografijama, ili počiniocu, javite policiji, ili nekom udruženju za zaštitu životinja

Monstruoznim delima nema kraja… U Leskovcu je jedan monstrum odsekao celu nogu psu i ostavio je na stolu ispred jedne pekare. Nije poznat motiv ovako gnusnog zločina, niti razloga zbog koga je odlučio da odsečeni ud ostavi na javnom mestu.

[adsenseyu4]

Fotografije su se pojavile na Fejsbuk strani Pokret “Levijatan” – STOP nasilju nad životinjama, i za kratko vreme izazvale su lavinu komentara.

– Ne bi mnogo komentarisali, samo pitanje, koja je KAZNA za ovog stvora koji uradi ovako nešto. Nemamo informacija mnogo, skupljamo ih, ne znamo mi od kad je tačno slika, ali je to i nebitno – stoji u jednom komentaru.

– Kakvi smo ovo ljudi?

– Ne možemo da dozvolimo više da ovakve stvari postaju normalne i da se prepričavaju kao kuriozitet. Monstrumi koji su ovo uradili moraju biti DRAKONSKI kažnjeni… ovako ili onako…

Ako imate bilo kakvu informaciju o ovim fotografijama, ili počiniocu, javite policiji, ili nekom udruženju za zaštitu životinja.

[adsenseyu1]

O ovom postu je reč. Upozoravamo vas, fotografije su izrazito uznemirujućeg sadržaja!

mesar

Foto: Facebook/Pokret “Levijatan” – STOP nasilju nad životinjama

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]