MOBILNI OTKRIVA 4 KLJUČNE STVARI U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Cela Srbija čeka da vidi šta krije telefon pronađen na nasipu u Borči

zrtva

Foto: fejsbuk

Veštačenjem telefona koji je jedan od meštana Borče pronašao na nasipu na kom je pronađeno telo Jelene Marjanović mogao bi u potpunosti da rasvetli ovaj zločin. Ukoliko je pripadao ubici, stručnjaci bi mogli da utvrde ne samo njegovo kretanje i pomagače već i njegov odnos sa ubijenom pevačicom.

Kako se već pisalo, telefon je pronađen u mulju na nasipu, a meštanin koji ga je pronašao odmah je posumnjao da bi mogao da ima veze sa zločinom koji godinu i po dana potresa javnost, pa ga je odmah odneo u policiju.

NASA OBJAVILA NEVEROVATNO OTKRIĆE: Pored Niša se nalazi KOSMIČKI LEVAK, svetski straživači stižu u Srbiju! (INFO)

Kako se saznaje, mobilni je odmah poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo kome bi pripadao, ali i sve ostalo što može da otkrije.

[adsenseyu5]

Kontakti bi mogli da pokažu s kim je vlasnik bio u vezi, poruke i pozive, s kim se sve čuo kobnog dana, a preko baznih stanica može se utvrditi i njegovo kretanje, piše “Srpski Telegraf”.

Saznanja iz telefona bi mogla da otkriju sledeće:

1. kretanje vlasnika na dan Jeleninog ubistva

2. s kim je najčešće bio u vezi

3. s kim se čuo na dan ubistva

4. da li je ranije bio u kontaktu sa Jelenom

DETALJI SMRTI NA BULEVARU: Ubila momka i njegovog psa, pa sa ulice posmatrala uviđaj policije (INFO)

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, koji je unajmila porodica Krsmanović, kaže da ishod veštačenja zavisi od toga u kom je stanju telefon: “Ukoliko je kartica u telefonu, mogu da identifikuju broj i vide čiji je telefon. U njemu ostaju svi brojevi, poruke kome su slate, odlazni i dolazni pozivi. Ne isključujemo mogućnost da pripada ubici, ali za to je potrebno mnogo više dokaza – kaže Šipka.

ZVEZDA SERIJE „ŽENE SA DEDINJA“: Imala je samo JEDNU ŽELJU, kada je saznala da ima rak limfnih žlezda

(Dnevne.rs./Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]