MLADIĆ NAPISAO 2 OPROŠTAJNA PISMA PA SKOČIO SA LITICE (INFO)

Foto: wikipedia

Foto: wikipedia

U. M. (25) iz Loznice poslao je dva pisma, jedno roditeljima, drugo najboljem drugu sa posla. U pismima je, pored ostalog, naveo da “dok budete ovo čitali ja neću biti sa vama”

LOZNICA – U. M. (25) iz Loznice, ubio se skokom sa litice planine Gučevo. Njegovi posmrtni ostatici pronađeni su u sredu kasno po podne, posle potrage koja je trajala 24 časa, a biće sahranjen danas.

[adsenseyu4]

Kako je ustanovljeno U. M. je prvo pokušao da se obesi, ali je kanap pukao, pa je onda svoj naum ostvario tako što je skočio sa litice visoke šezdeset metara.

Dan pre samoubistva mladić je iz Beograda stigao autobusom do Banje Koviljače i nije svraćao kući u Loznicu. Iz pošte u Banji Koviljači, poslao je dva pisma, jedno roditeljima, drugo najboljem drugu sa posla. U pismima je, pored ostalog, naveo “dok budete ovo čitali ja neću biti sa vama”. Precizno je objasiogde se nalazi “usb fleš” na kom će saznati zašto je doneo odluku da „digne ruku“ na sebe. oditeljima, starijoj sestri i najbližima je poručio da ih voli.

Završio je Matematičku gimnaziju u Beogradu i Fakultet organizacionih nauka. Bio je jedan od najboljih učenika i studenata, a u rodnom gradu učenik generacije u OŠ “Kadinjača”.U opštini Stari grad, gde je radio kao inženjer informacionih tehnologija, slovio je za jako pametnog, vrednog i odgovornog stručnjaka.

U.M. će biti danas ispraćen na počinak na Gradskom groblju u Loznici. Zašto se odlučio na samoubilački čin, pitanje je na koje, zasad, nema odgovora.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:V.Mitrić,Novosti.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]