MISTERIOZNA SMRT U SRBIJI: Pronađeno telo Mirka Todića bez trenerke i čizama, jedan detalj zbunio policiju (INFO)

smrt

Foto: Facebook/ Mirko Todić

Telo Mirka Todića (41) iz Novih Banovaca, koji je ranije važio za žestokog momka u tom mestu, nađeno je u nedelju na obali Dunava u Novim Banovcima.

Todić je misteriozno nestao u utorak dok je bacao ribarsku mrežu u Dunav, a potraga, koja je trajala pet dana, nije dala rezultate.

Da li je u pitanju utapanje ili se eventualno radi o ubistvu, zvanično će biti potvrđeno kada bude obavljena obdukcija u Institutu za sudsku medicinu.

[adsenseyu5]

Odmah je uočeno da mu nedostaju trenerka i ribarske čizme, koje je imao na sebi kada je krenuo da baci mrežu u Dunav.

– Obavljen je uviđaj i biće ispitane sve okolnosti događaja. Čekaju se rezultati obdukcije, koji treba da rasvetle da li je reč o nasilnoj smrti ili o nesrećnom slučaju. Za sada je nejasno kako mu se iznenada izgubio trag. Nije još poznato da li su na licu mesta uočeni sumnjivi tragovi, koji bi eventualno ukazali na to da je reč o otmici i ubistvu – kaže izvor blizak istrazi.

Todić je nestao u utorak, 22. avgusta, na Dunavu u Novim Banovcima, kada se razdvojio od brata i otišao na drugu stranu reke da baci mrežu.

“KONTRA” ACI LUKASU: Branislava predložila Željku da SNIME DUET, Šašić “pao sa stolice” kad je pročitao tekst!

Todić je povezivan i sa pucnjavom 2. marta 2014. u Novim Banovcima, koja je prema sumnjama policije usledila zbog neraščišćenih dugova zbog droge. U toj pucnavi A. T. je zadobio teške povrede, dok su Todić i M. M. lakše povređeni. Do sukoba je došlo kad su dvojica mladića došla u kuću A. T. i posvađala se.

NA ROĐENDAN JELENE MARJANOVIĆ OTKRIVENA JEZIVA INFORMACIJA: „Tu su bili noćima i planirali UŽASNU STVAR“

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Alo)

[adsenseyu4]

1 Comment on "MISTERIOZNA SMRT U SRBIJI: Pronađeno telo Mirka Todića bez trenerke i čizama, jedan detalj zbunio policiju (INFO)"

  1. Neka se poubijaju medjusobno. Najbolje je tako. Svakako da u ovoj drzavi nema zakona. Zato I vlada kriminal.

Comments are closed.