MISTERIJA NESTANKA BARBARE VITEZ: Drugari devojčice hoće na POLIGRAF (INFO)

Foto: fejsbuk

Foto: fejsbuk

Dok policija proverava anonimno pismo koje su primili roditelji nestale Barbare Vitez, tinejdžeri očevici nesreće u kojoj je poginula Barbara Vitez (15) uznemireno traže poligrafsko testiranje!

Konkretnije podatke o nestanku Barbare Vitez (15) iz Sente, za koju se veruje da je 25. novembra pala sa mosta u Senti u Tisu, ali i o anonimnom pismu koje su njeni roditelji Endre i Melinda u poštanskom sandučetu pronašli 13. decembra, policija će saopštiti za nekoliko dana, potvrđeno je za “Blic” u Policijskoj upravi Kikinda.

[adsenseyu4]

Podsećamo, u tom pismu navodi se da Barbara nije pala sa mosta, već da je omamljena, zlostavljana i potom namerno bačena sa njega u Tisu.

Odmah nakon tragedije na senćanskom mostu obavljen je informativni razgovor sa dvojicom dečaka, u prisustvu roditelja, koji su bili sa devojčicom kobne večeri na mostu i koji su uznemireno pozvali policiju. Prema njihovom svedočenju, devojčica se survala u reku kad je u igri pokušala da se prebaci na platformu kod rečnog stuba.

Uznemireni i sami anonimnim pismom u kojem su praktično optuženi, dečaci su, kako saznajemo, tražili da idu na poligraf, što je policija odbila.

U senćanskom Osnovnom javnom tužilaštvu takođe potvrđuju da su i oni upoznati sa anonimnim pismom.

[adsenseyu1]

“Više ne mislim da je pala sa mosta!

Anonimno pismo najviše je uznemirilo, naravno, njene roditelje, koji žele da znaju istinu.

– Što se tiče dece koja su bila sa mojom Barbarom kada je pala sa mosta, niko od porodice se nije čuo sa njima jer su nam u policiji indirektno kazali da ne tražimo te kontakte. Više ne mislim da je pala, promenio sam mišljenje. Mislim da ju je neko oteo i zadržava negde, jer kada sam ja već dva puta objavio status na Fejsbuku da sumnjam da ju je neko oteo, stiglo mi je pismo. Više od tri nedelje je prošlo, nema šanse da nije izronila barem obuća – kaže Endre.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:N. Kolundžija , M. Jovićević,Blic.rs)

[adsenseyu2]