MINA LAZAREVIĆ saslušana U PALATI PRAVDE: Neverovatno šta je rekla o mužu koji je pucao iz AUTOMATSKE PUŠKE

saslusanje

Foto-ilustracija: Tanjug Zoran Žestić, Telegraf

Glumica Mina Lazarević je bila na saslušanju nakon što je njenom mužu Goranu Staniću određen pritvor do 30 dana zbog nasilja u porodici i neovlašćenog držanja oružja

Glumica Mina Lazarević, čiji je muž Goran Stanić uhapšen zbog nasilja u porodici, danas je prvi put saslušana u istrazi koju protiv njega vodi u Prvom osnovnm tužilaštvu.

Mina Lazarević, koju je kako se sumnja suprug fizički maltretirao, prema informacijama iz istrage, nije se pridružila tužilaštvu u njegovom krivičnom gonjenju, i izjavila je da je te večeri došlo do svađe, ali da nije bio nasilan prema njoj.

Goranu Staniću, igraču baleta, sa kojim Mina ima dvoje dece, osim nasilja u porodici, na teret se stavljaju još dva krivična dela, držanje oružja za koje nije imao dozvolu, kao i izazivanje opšte opasnosti, jer je u večeri kada je uhapšen pucao iz automatskog oružja.

Glumica je u pratnji advokata u Palatu pravde stigla deset minuta posle podneva i zadržala se puna dva sata na saslušanju. Mina Lazarević, navodno je odlučila da se razvede od supruga, jer bračne razmirice traju duži period.

[adsenseyu1][adsenseyu1]

(Telegraf.rs)

 

2 Comments on "MINA LAZAREVIĆ saslušana U PALATI PRAVDE: Neverovatno šta je rekla o mužu koji je pucao iz AUTOMATSKE PUŠKE"

  1. Ivan Tasic | 6. August 2015. at 20:04 |

    Zato u Kanadi, kad zena jednom prijavi muza nasilnika,moze da povuce prijavu cak i da promeni iskaz to nista ne menja. Slucaj prelazi u ruke policije koja vodi istragu, i ako nadje bilo kakav dokaz protiv nasilnika dize optuznicu protiv njega.

  2. Miroslav Jovanović | 6. August 2015. at 23:59 |

    Mina, Mina-brani ga-a ako te sledeći pu UBIJE ko će tebe i tvoju decu da brani?

Comments are closed.