MILKA FORCAN ODGOVORILA NA PROZIVKE MIŠKOVIĆA: Kada neko umisli da je moćniji od države, ostane bez ..

Forcan

Foto: printscreen/Kurir

Bivša potpredsenica Delte, Milka Forcan, odgovorila je na prozivke biznismena Miroslava Miškovića “da je umislila da je moćnija od kompanije”, i poručila mu da je sve stvar izbora.

Naime, ona se oglasila na svom Instagram profilu i Miškoviću i napisala da je ona ta koja je odlučila da napusti kompaniju.

“Kada neko “umisli da je moćniji od kompanije” napusti je i živi svoj život. Kada neko umisli da je moćniji od države i tako se ponaša ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša. #slobodaizbora”, poručila je Forcanova.

Podsetimo, Miroslav Mišković prvi put je u javnosti progovorio o svom privatnom, ali i poslovnom životu, kao i ljudima koji su ga prethodnih godina okruživali, među kojima je bila i njegova bivša saradnica Milka Forcan.

ŽESTOKA OSVETA ZA NAPAD NA SIRIJU: Rusi bombardovali položaji islamista, nisu znali šta ih je snašlo

On je u svojoj knjizi, autobiografiji, “Ja, tajkun”, rekao da je Forcan u jednom trenutku pomislila da je moćnija od same kompanije.

“Strašan je problem kad čovek pobrka identitete, kad pomeša sebe i firmu i izgubi kontakt sa stvarnim stanjem stvari. Doduše, bila je pod uticajem Borisa Tadića, čoveka malog znanja. Podsticali su se međusobno”, napisao je Mišković u knjizi.

PUTINOVA IZJAVA PRESTRAVILA SVET: Ako Tramp ispali još jednu raketu na Siriju, nastaće haos

Dalje dodaje da je ona kao nesumnjivo rečita i vešta žena sebi podizala rejting, a Tadić ju je, na osnovu toga što je od nje čuo uverio da je sudbinski važna za kompaniju.

biznismen

Foto: Tanjug

“Ali tuđi uticaj, u ovom slučaju Tadićev uticaj na Milku, ne može biti opravdanje, pošto od profesionalca očekujete da misli svojom glavom. Milka Forcan, nažalost, nije pokazala tu sposobnost i zbog toga smo morali da se rastanemo”, napisao je biznismen.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)