MILION DINARA ZA MLADI BRAČNI PAR: Evo koji su uslovi za KUPOVINU KUĆE NA SELU, novac se ne vraća!

novac

Foto: Dnevne.rs/Telegraf.rs

Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, za koji je izdvojeno ukupno 25 miliona dinara.

Za bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom u Vojvodini moći će da se prijave supružnici ili vanbračni partneri (sa trajnijom zajednicom života) samo jednom.

Visina traženih sredstava ne može biti veća od milion dinara, dok građevinska vrednost kuće koja se nalazi izvan gradskih i opštinskih sedišta ne sme biti veća od dva miliona dinara, navodi se u konkursu.

Prijave do 3. aprila

Prema uslovima konkursa, jedan od supružnika ne sme da ima više od 40 godina života u momentu prijave na konkurs. Supružnici odnosno vanbračni partneri moraju da imaju prebivalište na teritoriji Vojvodine, da nisu vlasnici ili suvlasnici bilo kakve nepokretnosti, niti da su istu otuđili u poslednjih pet godina, kao i da nisu u krvnom, tazbinskom ili srodstvu po usvojenju sa potencijalnim prodavcem nepokretnosti.

“Počivaj u miru, brate moj”: Nemanja (21) poginuo na “crnoj tački” Sremskih Karlovaca

Takođe, na osnovu uslova, važno je da je jedan od supružnika u radnom odnosu, ali i da su prijavljeni izmirili sve poreske obaveze.

Svi zaniteresovani mogu se prijaviti na konkurs do 3. aprila ove godine.

Kako se prijaviti

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti u koverti na adresu “Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova (u daljem tekstu: Zavod), Novi Sad, Bul.

Mihajla Pupina 6″, poštom ili lično na gore navedenu adresu sa naznakom “Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji AP Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom”.

Konkursna dokumentacija može se preuzeti na sajtu Zavoda za ravnopravnost polova www.ravnopravnost.org.rs, a sve dodatne informacije u vezi sa uslovima i potrebnom dokumentacijom za apliciranje mogu se dobiti u Pokrajinskom zavodu za ravnopravnost polova putem e-mail adrese [email protected]

JEDAN KVART U BEOGRADU MEĐU 10 NAJPRIVLAČNIJIH U EVROPI: Čuveni britanski list nahvalio Beograd samo tako

Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova raspisuje konkurs za dodelu kuća na selu već osmi put, za koji iz godine u godinu postoji velika zainteresovanost među mladim bračnim parovima.

       

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Agroklub)