MILENA SAMA SEBI PREREZALA VRAT? Novi detalji smrti studentkinje u Beogradu (INFO)

auto

Foto ilustracija: Telegraf

Članovi porodice Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca od šoka zbog vesti da im je ćerka nađena mrtva sa prerezanima vratom i iscepanim stvarima nisu imali snage da pričaju o tragediji.

Jedan od njihovih rođaka samo je kratko rekao “Igrala se na gelenderu pa se ubila.”

Obdukcija je pokazala da je devojka na svirep način oduzela sebi život i da niko drugi nije umešan u taj slučaj.

[adsenseyu5]

– Devojka je nađena u lokvi krvi i pantalone su joj bile iscepane. Živela je sa dva cimera, koji su saslušani u policiji i koji su rekli da su spavali i da ništa nisu videli ni čuli. Obdukcija je pokazala da nije silovana i da je samu sebe zaklala – objašnjava sagovornik.

Rezultat obdukcije govori da nije bila napastvovana ili fizički maltretirana, prisutne su samo povrede koje su nastale od udaraca i usled rezanja arterije, a pored njenog tela pronađen je žilet kojim je sebi prerezala vrat.

DANAS JE JEDNA OD NAŠIH NAJUSPEŠNIJIH VODITELJKI: U mladosti je zapostavila fakultet, ostala bez novca, a jedan čovek PROBUDIO INAT u njoj!

Stanari u šoku

Stanari u čijoj je zgradi živela nesrećna devojka su bili u šoku.

– Tog jutra oko četiri sata probudio me je jak tresak, pomislio sam da je neko bacio petardu ili tako nešto, ali malo kasnije pažnju mi je privukao žamor ljudi u dvorištu. Pogledao sam kroz terasu i ugledao devojku kako leži na leđima, a oko nje su bile Hitna pomoć i policija. Sišao sam dole i ugledao ogromnu količinu krvi. Tada sam čuo da je devojka preskočila gelender, držeći se jednom rukom za njega, drugom se preklala, a zatim se pustila da padne. Tokom uviđaja su bili prisutni njeni cimeri, koji su bili u šoku i nepovezano govorili da su spavali za vreme tragedije – rekao je stanar zgrade.

[adsenseyu1]

Drugi stanari su rekli da ne znaju koliko je tačno devojka tu stanovala sa svojim cimerima, ali se svaki put uljudno javljala i nikada nisu pravili probleme. Prema njihovim rečima, o svemu je odmah obaveštena gazdarica stana, a njene cimere više nismo viđali.

Ukleta zgrada

Kako navode stanari samoubistvo Milene Đ. je šesta nasilna smrt po redu u toj zgradi u poslednje dve decenije. Prethodno je bilo pre nekoliko godina kada je na sličan način jedan mladić zbog narkomanske krize skočio s terase.

NOVI OBRT U „SRPSKOJ SAPUNICI“: Aca Lukas priznao da je TRPEO NASILJE od Sonje Vuksanović

Istraga je za sada utvrdila da se radi o samoubistvu, ali se još utvrđuju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija.

PROROČANSTVO ĐINĐIĆA ODJEKUJE SRBIJOM: Zoran predvideo kada će Albanci i Srbi živeti ZAJEDNO u miru na Kosovu (INFO)

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

[adsenseyu4]