Mediji preneli pogrešnu informaciju: Devojka nije izbačena iz kola već udarena na pešačkom prelazu! (FOTO)

saobracajka

Najpre se mislilo da je beživotno telo devojke izbačeno oko 18 sati iz nepoznatog vozila na Somborskom bulevaru u Novom Sadu, međutim ispostavilo se da je devojka stradala u udesu

NOVI SAD – Devojka za koju se mislilo da je ubijena i izbačena iz automobila, zapravo je poginula u saobraćajnoj nesreći,  saznaje Kurir u policiji!

Najpre se mislilo da je beživotno telo devojke izbačeno oko 18 sati iz nepoznatog vozila na Somborskom bulevaru u Novom Sadu u naselju Telep. Prema prvim invormacijama, stradala je Marija M. (28), konobarica iz obližnjeg kafića.

Očevici su ranije tvrdili da su se “prvo začuli pucnji, nakon čega se telo devojke iznenada pojavilo u desnoj kolovoznoj traci od Limana prema Futoškom putu”.

[adsenseyu4]

Međutim, kako saznajemo, devojku je udarilo terensko vozilo. Ona je odbačena i pala na ulicu, posle čega je naleteo taksista i prešao preko nje. Taksista se odmah zaustavio i pokušao da pomogne, međutim bilo je prekasno!

Hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mesta ali su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne devojke.

Policija je blokirala lice mesta, a istraga je u toku. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je da se sve jedinice iz Novog Sada i okoline uključe u potragu za ubicom! Pretpostavlja se da je u toku potera za terenskim vozilom koje je usmrtilo devojku!

Foto: Kurir, Slađana Stojanović
Foto: Kurir, Slađana Stojanović

(Kurir) 

[adsenseyu4]

1 Comment on "Mediji preneli pogrešnu informaciju: Devojka nije izbačena iz kola već udarena na pešačkom prelazu! (FOTO)"

  1. BK74x1 This is my first time visit at here and i am really impressed to read all at alone place.

Comments are closed.