MAJKO, UBIO SAM POGREŠNOG ČOVEKA: Taksista iz Vranja se posle jezivog zločina VRATIO KUĆI! (INFO)

ulica

Foto ilustracija : Pixabay

Ivan M. (31) iz Vranja upao na dečji rođendan u hotelu „Pržar“ i ubio Voju S. (53), veruje se da je prava meta bio Vojin brat, s kojim je Ivan bio u lošim odnosima

Ivan M. (31), taksista iz Vranja, uhapšen je zbog sumnje da je ubio sugrađanina Voju S. (53). Kako saznajemo, Ivan se posle zločina u hotelu „Pržar“ vratio kući i rekao majci „da je izgleda ubio pogrešnog čoveka“, a policija ga je ubrzo uhapsila.

Pretpostavlja se da je Ivanova meta zapravo bio Vojin brat.Krvava drama u hotelu „Pržar“, u kom se inače proslavljao dečji rođendan, odigrala se subotu oko 20 časova.

Ubistvo se, prema nezvaničnim saznanjima, desilo na rođendanskom slavlju bratanice ubijenog Voje S.

[adsenseyu1]

Odmah pucao

– Osumnjičeni za ubistvo nije bio gost na rođendanskom slavlju i ubistvu nije prethodila nikakva svađa.

Ubistvo se dogodilo na ulazu u hotel, u hodniku koji vodi prema toaletu. Napadač je, kada je ugledao Voju, odmah izvadio pištolj i pucao u njega.

NARODI BIVŠE JUGOSLAVIJE JEDNO TREBA DA SHVATE: Nebojša Glogovac o doživotnoj Ratku Mladiću (VIDEO)

U Voju S. ispaljeno je, prema nezvaničnim saznanjima, osam hitaca iz vatrenog oružja. Ubica je potom pobegao, a žrtva je preminula na mestu – kaže izvor Kurira. Ubrzo je policija počela potragu za napadačem ,koji je ubrzo uhapšen.Ivan M. je, prema nezvaničnim saznanjima, kobne večeri gledao televiziju s roditeljima, a onda iznenada napustio kuću.

[adsenseyu5]

– Pričalo se da je Ivan ranije imao nesuglasica s žrtvinim bratom.Potpuno je nejasno kako je Ivan saznao da je Vojin brat navodno na slavlju u hotelu i zašto je upucao Voju.Posle zločina, Ivan je parkirao kola u svom dvorištu, ušao u kuću i ostavio je pištolj na sto.

10 godina su joj branili da ga vidi, a onda su se konačno sreli: Evo ko je sin Tine Ivanović iz prvog braka koji danas ima 26 godina! (FOTO)

– Kada se vratio kući, rekao je: „Majko, uradio sam to što sam uradio, nisam više mogao da živim s tim.

Nisam siguran, izgleda da sam ubio pogrešnog čoveka.“

[adsenseyu1]

Roditelji su u šoku i neverici zbog onoga što se desilo.

Svedoci u panici

MOGLA SU DECA DA STRADAJU

Svedoci ovog nesvakidašnjeg događaja ne mogu da veruju šta se dogodilo.

– Sve se odigralo veoma brzo. Voja je upucan pored samog ulaza u hotel. Međutim, u tom trenutku hodnikom su prolazili gosti, bilo je mnogo dece.

Ne smemo ni da pomislimo šta je sve moglo da se dogodi jer, kako smo čuli, žrtva izrešetana sa nekoliko hitaca. Na mestu zločina ostala je lokva krvi, a baš tu su se igrala deca – kažu svedoci.

ŽENA IZ BEOGRADA NA ARANĐELOVDAN OTIŠLA NA SEČENJE SLAVSKOG KOLAČA: Doživela sam u CRKVI najveće poniženje u životu!

Mirna predaja

– Nisu mogli da poveruju šta im je sin rekao. Tek kad je policija došla, bilo im je jasno šta se dogodilo. Pod sedativima su i Hitna pomoć je nekoliko puta dolazila u toku dana – kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, Ivan se nije opirao hapšenju.

[adsenseyu5]

– Pokazao je policajcima pištolj na stolu, bio je veomo smiren i nije pružao otpor i dodaje da je policija veoma brzo pronašla i privela osumnjičenog za ovaj nezapamćeni zločin.

Više javno tužilaštvo saopštilo je da je u subotu u 20.15 prijavljeno ubistvo koje se dogodilo u hotelu „Pržar“.

DO SMRTI NIJE HTELA DA ČUJE ZA MUŽA ZVONKA BOGDANA: Dramatična sudbina srpske glumice koja je umrla kao beskućnik! (VIDEO) (FOTO)

Osumnjičenom I. M. iz Vranja određeno je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teškog ubistva.

(Dnevne.rs /Izvor: Tanja Stevanović, Kurir)

[adsenseyu4]