LJUBAVNA PRIČA KOJA BI MOGLA DOŽIVETI PREOKRET: Zapisnik o kobnom danu OTKRIVA ISTINU o krvavoj drami Ivane i Srđana

hirurg

Foto: Fejsbuk

Plastični hirurg Srđan Cvetanović (58), pucao je u glumicu Ivanu Panzalović (30) sa kojom je bio u vezi, a zatim izvršio samoubistvo iz pištolja, koji je imao u ilegalnom a ne legalnom posedu. On je prvo glumicu rukom nekoliko puta udario u glavu, a zatim i spalio hitac u nju. 

Cvetanović je, kako je jedan beogradski medij mogao da vidi uvidom u zapisnik od tog kobnog dan, jednom pucao u Ivanu iz revolvera marke “magnum 357”, a istim oružjem je i sebi oduzeo život.

Ova tragedija dogodila se 7. septembra oko četiri sata u Ulici Koste Racina 26, na Dedinju.

[adsenseyu5]

U policijskom izveštaju od tog dana navodi se da je Cvetanović nakon verbalnog konflikta sa svojom nevenčanom suprugom, njoj rukom zadao više udaraca po glavi, a zatim iz revolvera u ilegalnom posedu u njenom pravcu ispalio projektil.

– Tom prilikom joj je naneo povredu u predelu glave – navodi se na početku u zapisniku.

Nakon toga je Cvetanović ispalio projektil sebi u glavu.

“UDARAO SAM JE SVE DOK SAM IMAO SNAGE” Nasmrt prebio nevenčanu suprugu jer je celo veče “nepristojno igrala” sa drugim muškarcima (INFO)

Odmah nakon tragedije u javnosti se pronela informacija da je Cvetanović imao dozvolu za oružje, pa čak i da se radi o pištolju koji je nasledio od oca, što je, s obzirom na policijski zapisnik, očigledno, diskutabilno.”

Takođe, glumica je davala izjave da ju je on nakon svađe, prvo jurio i pretio nožem, a zatim povukao oroz i pucao u nju.

Ona je ujedno i jedini živi svedok ove tragedije, i od njene izjave policiji se mnogo očekuje.

[adsenseyu1]

Mediji spekulišu da bi ova burna ljubavna priča mogla da doživi preokret.

Ivana Panzalović je juče napustila Vojnomedicinsku akademiju (VMA), samo dan nakon što je Cvetanović sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu.

HEROJ KOME SRBIJA DUGUJE ODLIKOVANJE: Grk koji je odbio naređenje da nas bomabrduje 1999. i vratio svoj brod u luku (VIDEO)

Njoj je, nakon što je kobnog jutra prevezena na VMA, dežurni lekar konstatovao epiduralni hematom frontalno i razderotinu na desnoj strani glave. Operisana je istog dana, tačnije zbog hematoma, otvorena joj je glava.

GOVOR RADOŠA BAJIĆA NA SMOKIJEVOJ KOMEMORACIJI RASPLAKAO SVE: Kome ćemo se diviti u brlogu rijalitija, silikona, gde se tetovaža ceni više od znanja? (INFO)

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]