LJUBA SRBIN: Nikola Tesla je izmislio struju, a ja leteći tanjir! (VIDEO)

izumitelj

Foto: Profimedia/Corbis, Vimeo/OR

Ljuba Stojanović Jusa je, kako kaže za sebe, komandant univerzuma!

Ovaj Srbin tvrdi da poseduje nesvakidašnju sposobnost da komunicira sa vazemaljcima, a prvi put je sa bićima s “onog sveta” pričao, ni manje ni više, nego pre 28 godina!

[adsenseyu1]

Nikola Tesla je izmislio struju, a ja leteći tanjir! – poručio je Jusa na snimku koji je zapalio internet svim “nevernicima” koji sumnjaju u njegove moći.

“A Second World” Trailer from OR on Vimeo.

Na video snimku se jasno vidi da Ljuba zna imena svih mogućih planeta koje se nalaze u univerzumu, a kada razgovara sa vanezamljcima, tvrdi, priča – njihovim jezikom.

Ispod nas ima drugi svet i druge planete… Vanzemaljci su zeleni i žuti i mali. Ima i crnih, oni su specifični, malo su visočiji i crni su kao čađava mehana. Samo im se zubi vide.

[adsenseyu1]

Jusa u svakoj situaciji pokušava da upozori narod da je sve što se dešava izvan naše planete – ozbiljno, i da treba da obratimo malo više pažnju na stvari koje nisu među nama.

Pogledajte video:

(Telegraf)

1 Comment on "LJUBA SRBIN: Nikola Tesla je izmislio struju, a ja leteći tanjir! (VIDEO)"

  1. ako prica sa vanzemaljcima,ondah prica sa visljim astralnim negativnim bicima- na istome nivou svjesti kao sto je i ovaj covjek!
    mozda nosi neki njihov eterni inplantat pomocu kojega pricaju!
    ovaj covjek je mentalno zdraviji od svih profesora i doktora ove planete-dakle nije ludji od programiranih tkzv.normalnih ljudi- nisko svjesnih ljudi!
    dakle njegova svjestnost o univerzalnoj istini je vislja od normalnog covjeka ali mu fali razjasnjenja i aktivacija moci razlikovanja!
    DAKLE:ON PRICA SA LUDIM SVEMIRCIMA IZ VISLJIH ASTRALNIH DIMENZIJA!

Comments are closed.