LEPA BRENA U STANJU ŠOKA! Uragan Irma progutao pevačicinu vilu od MILION EVRA NA MAJAMIJU! (FOTO)

pevacica

Foto: Instagram/lepabrenaa

Prema tvrdnjama izvora sa lica mesta Brenina luksuzna kuća od skoro milion evra pretrpela je već jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići strahuju od novog talasa.

Folk zvezda Lepa Brena preživljava veliku dramu zbog uragana Irma. Uragan je pogodio Saut Bič, elitni kvart Majamija u kom pevačica ima vilu

Prema tvrdnjama izvora sa lica mesta Brenina luksuzna kuća od skoro milion evra pretrpela je već jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići strahuju od novog talasa.

[adsenseyu1]

Naime, uragan Irma prouzrokovao je nezapamćeno nevreme koje nije viđeno u istoriji Amerike, a po prognozama bilo je jasno da će zahvatiti folkerkinu kuću, koja je smeštena uz samu obalu okeana.

Kako navodi izvor blizak pevačici, Brena je kontaktirala sa prijateljima u pokušaju da evakuiše stvari pred nalet uragana, ali nije uspela.

VEDRANA RUDAN KOLUMNOM PODIGLA REGION NA NOGE: “Fotkama sa Kariba i Irmom, još dugo će nas…”

“Kada je videla kojom brzinom uragan ruši sve pred sobom, Brena se mnogo zabrinula šta će biti sa vilom u kojoj njena porodica provodi mnogo vremena.

Odmah je pozvala prijatelje iz komšiluka na Floridi da iznesu stvari i svu pokretnu imovinu kako bi spasli šta se spasti može, iako je platila osiguranje da bi nakon cunamija pretrpela minimalnu štetu.

[adsenseyu5]

Zvala je i Vesu Jevrosimovića vlasnika “Komtrejda”, koji odmah do nje poseduje penthaus, da se sa njim posavetuje kako najbolje da sačuvaju imovinu.

Međutim, veliki problemi u evakuaciji stvari otežala je činjenica da se gotovo 250.000 ljudi već evakuisalo iz tog dela Floride, te je bilo dosta kasno da se bilo šta preduzme”, ispričao je izvor.

UŽAS U BEOGRADSKOJ MRTVAČNICI: Spremali su Ljubicu (80) za sahranu, a onda se desila STRAVIČNA greška

 

https://www.instagram.com/p/BY6jJ8lgIkL/

Inače, Brenina kuća vredna je više od milion evra, ima 400 kvadrata u skupom kvartu u Majamiju i nalazi se na obali okeana.

Vila u Majamiju bila je dom u kome su živeli Stefan i Filip Živojinović tokom studiranja, a sada je ona namenjena za porodične odmore.

„AKO SE SUTRA NE JAVIM..“ Bivša ljubavnica Miroslava Ilića prolazi kroz PAKAO zbog uragana Irma

Brenine komšije u Majamiju su Ivana Berendika, bivša članica grupe “Models”, inače žena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla, kao i Veselin Jevrosimović, čiji luksuzan stan košta 1.370.000 evra.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs / Alo/Informer/ NovostiOnline)

[adsenseyu2]