KRVAVI VASKRS U LOZNICI: Mediji greškom umešali sina Sinana Sakića u teško ranjavanje devojke (INFO)

sakic

Foto-ilustracija: dnevne.rs, Printskrin: Youtube/Sinan Sakic

Identitet devojke nije poznat. Icident se dogodio u ulici Vojvode Putnika kod supermarketa Maxi

Noćas se dogodila pucnjava u kojoj je jedna devojka teško ranjena i hitno prebačena za Beograd.

Identitet devojke nije poznat. Icident se dogodio u ulici Vojvode Putnika kod supermarketa Maxi. Rano jutros na lice mesta izašao je forenzičarski tim koji je vršio uviđaj.

[adsenseyu5]

Jedna osoba, koja je osumnjičena za pucnjavu, a za koju se prema nezvaničnim informacijama, koje su osvanule u beogradskim medijima tvrdilo da je sin Sinana Sakića,  jutros je uhapšena u Loznici.

Ekipa Telegrafa proverila je ovu informaciju u policijskoj stanici Loznice, odakle su nam potvrdili da se incident dogodio, ali da sin Sinana Sakića nije umešan. .

samoubistvo

Foto: publicdomainpictures.net

Podsetimo, Rašid Sakić, sin pevača Sinana Sakića, pravosnažno je osuđen 2011. na 12 godina zatvora, jer je ubio Dragoljuba Despotovića, i pokušao da likvidira Radomira Lazića 22. maja 2002. u Loznici

Apelacioni sud u Beogradu odbio je žalbu Sakićeve odbrane i potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Šapcu, kojom je osuđen zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju.

[adsenseyu1]

Dve prvostepene presude Sakiću kojima je bio osuđivan na 14 godina zatvora, a zatim na pet godina zatvora, ukidane su odlukama Vrhovnog suda, a procesi su vraćani na početak.

Inače, Sakić je proglašen krivim što je 22. maja 2002. u Loznici, sa umišljajem pokušao da ubije Despotovića i Lazića.

Prema rekonstrukciji, on im je prišao, nazivao ih pogrdnim imenima i odmah započeo tuču sa Despotovićem. U toku tuče ispalio je više hitaca iz svog pištolja u pravcu obojice. Jedan od metaka pogodio je Despotovića, nanevši mu povrede usled kojih je odmah preminuo, dok je Lazić uspeo da pobegne sa lica mesta nepovređen.

(Telegraf.rs)