KRVAVI OBRAČUNI U BEOGRADU: Za manje od pola sata tri ubadanja nožem u centru

intervencija

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Hitna pomoć je protekle noći imala povećan obim posla, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode i tri tuče u centru Beograda sa povredama oštrim predmetom, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 21.03 sati lekarski tim naišao je na saobraćajnu nezgodu na uglu Ulice Vojislava Ilića i Kružnog puta, gde je lakše povrede zadobilo jedno dete, koje je prevezeno u Urgentni centar.

 [adsenseyu4]

Jedna odrasla osoba je lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi u Husovoj ulici kod Dušanovačkog mosta u 22.21 sati, nakon čega je prebačena na ortopediju Urgentnog centra.

Kod tramvajske stanice u Karađorđevoj ulici u 23.16 sati pešaka je okrznuo tramvaj, pri čemu je lakše povređen, i potom prevezen u Urgentni centar.

Noćas su se dogodile i tri tuče, sve u strogom centru grada i u kratkim razmacima, a u njima su tri osobe zadobile lakše povrede i niko nije reanimiran.

Prva tuča je izbila u 04.16 sati u Čika Ljubinoj ulici, kada je muškarac zadobio povrede oštrim predmetom u predelu grudnog koša, a potom je prebačen u Urgentni centar i u stabilnom je stanju, dok je drugi muškarac pretučen.

Samo pet minuta kasnije, u Knez Mihajlovoj ulici kod Palate Albanija, 27-godišnji muškarac povređen je nožem, pa je prevezen na neurohirurgiju Urgentnog centra.

Nedaleko odatle, u Makedonskoj ulici kod “Politike”, u 04.29 sati jedna osoba povređena je nožem u butinu i prevezena u Urgentni centar.

[adsenseyu1]

Hitna pomoć je noćas imala 137 intervencija od kojih 21 na javnom mestu, a za pomoć su se javljale sve grupe hroničnih bolesnika u pogoršanju – srčani sa bolom u grudima, astmatičari sa gušenjem, hipertoničari…

Juče je zabeleženo 130 intervencija Hitne pomoći od kojih 41 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode od kojih nijedna nije označena kao teška trauma, navela je Macura.

(Dnevne.rs/Blic.rs /Izvor:Tanjug)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]