KRVAVI OBRAČUNI NA PRVOMAJSKOM URANKU: Sevali NOŽEVI i PESNICE na Adi Ciganliji, pun Urgentni povređenih!

kola
U 2.33 iza ponoći su na golf terenima na Adi Ciganliji tri mlađe muške osobe stare 20 i 21 godinu zadobile povrede oštrim predmetom, najverovatnije nožem. Svi su bili u svesnom stanju i prevezeni su u Urgentni centar

itna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 122 intervencije, od kojih nekoliko na Adi Ciganlijigde je bilo povreda u tučama. U saobraćajnim nesrećama u gradu povređene su četiri osobe, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

[adsenseyu4]

U 2.33 iza ponoći su na golf terenima na Adi Ciganliji tri mlađe muške osobe stare 20 i 21 godinu zadobile povrede oštrim predmetom, najverovatnije nožem. Svi su bili u svesnom stanju i prevezeni su u Urgentni centar, a povrede nisu bile opasne.

Hitna pomoć je na istom mestu intervenisala u 3.09, reagujući na poziv da je muška osoba stara 17 godina ubodena nožem.Mladić, koji je bio u alkoholisanom stanju, imao je rascep gornje usne, pa je moguće da je tu povredu dobio od pesnice, navela je Macura.

Foto: Tanjug/FENA

Protekle noći su u dve saobraćajne nesreće povređene četiri osobe. U 21.20 je u Ulici Dragoslava Srejovića, ispred broja 151, vozač star oko 50 godina zadobio istegnuće vrata, a prebačen je na Ortopedsku kliniku Banjica.

U sudaru do kojeg je došlo u 3.18 na Avalskom putu su povređene tri osobe. Prva lekarska ekipa je zbrinula 27-godišnjeg muškarca sa tupom povredom glave i razderotinom čela, kao i 25-godišnjeg muškarca tupom povredom glave i oguljotinom nosa, dok je druga ekipa zbrinula 19-godišnjeg vozača, koji je imao tupu povredu glave, istegnuće vrata, tupu povredu leve nadlaktice, oguljotinu leve ruke i bio je u alkoholisanom stanju.

Tokom protekla 24 sata je Hitna pomoć intervenisala čak 269 puta, od čega 76 na javnom mestu, rekla je Macura.

Ona je savetovala građanima da se danas pričuvaju ujeda insekata, a posebno krpelja, i upozorila ljudi koji su alergični da je koncentracija polena u vazduhu visoka.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

1 Comment on "KRVAVI OBRAČUNI NA PRVOMAJSKOM URANKU: Sevali NOŽEVI i PESNICE na Adi Ciganliji, pun Urgentni povređenih!"

  1. srpska posla

Comments are closed.