KRVAVA BORBA ZA ŽIVOT: Pobesneli terijer nasrnuo na staricu i RASTRGAO JOJ LEVU RUKU, unuka zatekla STRAVIČAN PRIZOR! (UZNEMIRUJUĆE)

pas

Foto: privatna arhiva

Devedestogodišnjoj starici Angelini Milanović iz Ivankovačkog Prnjavora kod Jagodine u subotu je podivljali nevlasnički pas rastrgao levu ruku i naneo joj teške telesne povrede!

Lekari KBC Kragujevac obavili su dve operacije u pokušaju da joj sačuvaju levu ruku od amputacije, ali starica je i dalje u životnoj opasnosti.

Baku je sigurne smrti spasila unuka Maja koja je udarcem drvenom motkom usmrtila psa i skinula ga sa nesrećne žene koju ju je oborio na zemlji i kidao joj komade mesa sa ruke i tela.

– Suprugu je strina upozorila da laje pas u bakinom dvorištu… ona čuva bernandinca u boksu. Zatekla je stravičan prizor, baka je bila na zemlji a pas lutalica je bio na njoj, ruka pocepana i pokidana, kidao joj komade mesa sa tela, ona je sva u krvavi bespomoćno ležala. Reč je o terijeru koji nema vlasnika, prvi put je viđen u selu – priča Majin suprug Saša Jocić.

MLADI TRENER SPASAO 50 DECE: Vozač autobusa UMIRAO, a on je preko njegovih nogu PRITISNUO KOČNICU i sprečio tragediju (INFO)

Baka je zadobila teške povrede opasne po život i lekari pokušavaju da joj spasu ruku. Podivljali pas je oborio na zemlju, grizo je i kidao delove ruke.

hitna pomoc

Foto: privatna arhiva

– Baka je ležala je na desnom boku, a levom rukom branila od podivljalog psa. Pas je napao i moju suprugu i ona ga je mlatnula motkom i ubila.

Procene lekara nisu dobre što tiče ruke, pitanje je i kako će baka da podnese operacije – dodaje Saša.Angelinin sin je sa porodicom u Austriji, tako da unuka i zet vode računa o njoj. U bakinom dvorištu je boks za bernandinca i kokošarnik.

– Najverovatnije je da je podivljali pas hteo da uđe u kokošinjac, vide se tragovi kako je pokušavao da prokopa rupu i da razvali drvene daske kokošinjca – priča Saša.

Iz tog sela su pre tri nedelje zvali Zoohgijensku službu jer su se pojavili psi lutalice i napadali decu u školskom dvorištu, ali oni su tada uhvatili jednog psa. Zatim su psi lutalice pocepali pantalone meštaninu dok je vozio bicikl.

(Dnevne.rs, Blic  /Izvor: Moravske vesti)