KONKURS U VOJSCI SRBIJE ZA 675 PROFESIONALNIH VOJNIKA: Evo kako i gde da se prijavite (INFO)

spec

vojska /instagram

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika. Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna od 7.30 do 10 časova u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu.

Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, te su potencijalni kandidati svi državljani Republike Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina.

[adsenseyu5]

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života.

„DEČAK DUH“: Posle 12 godina PROBUDIO SE IZ KOME i majci rekao UŽASAVAJUĆE reči ((VIDEO)

Od januara 2017. godine 739 profesionalnih vojnika već je primljeno u radni odnos u Vojsku Srbije, zahvaljujući inicijativi koju je pokrenuo ministar odbrane Zoran Đorđević uz podršku Vlade Republike Srbije.

DEVEDESETIH JE “REĐALA” HITOVE: Promenila je PRAVOSLAVNU VERU i sada je MAHA MATRA!? (VIDEO)

Prijave se podnose u nekoj od Vojnih pošti širom Srbije, a uz prijavu podnosite izvod iz matične knjige rođenih, uverenje o državljanstvu, potvrdu državnog organa da vam nije ranije prestajao radni odnos, u državnom organu, zbog teže povrede dužnosti iz radnog odnosa, uverenje Centra Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu da je ste odslužili vojni rok sa oružjem i vozačku dozvolu.

DŽULIJAN ASANŽ ZAPREPASTIO SVET: „Budućnost čovečanstva je UGROŽENA, ovo je NAJVEĆA PRETNJA“

(Dnevne.rs/izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]