KAO PRAVI PARADAJZ TURISTI PUTOVALI SMO CEO DAN DO MORA: Dečak je otkrio svoja sećanja, da dobro ste pomislili, TO JE ON

dečak

Foto: privatna arhiva

Sećam se, moj otac je radio u boljim firmama – Turistički savez Jugoslavije, Narodnoj banci Jugoslavije – velika plata u to vreme bila, rekao je predsednik.

– Sećam se, moj otac je radio u boljim firmama – Turistički savetz Jugoslavije, Narodnoj banci Jugoslavije – velika plata u to vreme bila. Ali, kada smo uzeli prvo “ladu”, pa “128”, mi smo bili srećni – kazao je predsednik Srbije.

– Trpali smo sendviče, kao pravi paradajz turisti i putovali ceo dan do mora, bez obzira da li je to bio Umag ili Promina kod Makarske, evocirao je uspomene iz detinjstva predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u emisiji “Tada i sada”, autora Gorana Milića na Al Džazira Balkans.

Vučić je i podsetio koliko se promenio život, te da nismo imali ni pejdžere, mobilne telefone i da je svetska ekonomija napredovala.

MOLILA SAM ZA POMOĆ, ALI NIKO NIJE REAGOVAO: Ispovest devojčice koju je manijak napao u tramvaju

– Da li je taj napredak doneo i nove moralne norme, da li smo mi postali bolji, to je diskutabilno – kazao je Vučić u emisiji “Tada i sada”, televizija Al Džazira Balkans, u kojoj je još govorio o mentalitetu, nostalgiji za prošlim vremenima i današnjici u Srbiji.

Da li smo postali bolji, šta vi mislite?

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs)