JEZIVO: Atanaskovići su planirali šta će za večeru, a u zamrzivaču ih je sačekala zmija! (FOTO)

zamrzivac

Foto: Telegraf

U porodičnu kuću su stigli Vladica Stanković iz Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine Poskok i Komunalna policija

Porodica Atanasković iz sela Žapsko kod Vladičinog Hana doživela je neprijatno iznenađenje i pravi šok kada su u sredu popodne videli zmiju koja im se uvukla u zamrzivač.

– Gmizavac je još uvek bio na istom mestu, obmotan oko motora zamrzivača.Životinju smo brzo oslobodili i vratili u prirodnu sredinu.

Reč je o neotrovnom smuku dužine oko jednog metra. Bez obzira što je reč o neotrovnoj zmiji, domaćini su, malo je reći, preplašeni – rekao je Vladica

Ovo je Vladici šesta intervencija ove godine. Nedavno je vadio zmije iz toaleta gradskog kafića, iz bunara, ali i iz kauča porodične kuće.

zamrzivac

Foto: Telegraf

SAZNAJTE KOJI JE VAŠ: Bog je svakom HOROSKOPSKOM ZNAKU usadio veliki DAR (ASTROLOGIJA)

Podsetimo, Udruženje za zaštitu gmizavaca i životne sredine “Poskok” se bavi edukacijom kako dece, tako i odraslih, nastojeći da im približi život zmija, ali i sve opasnosti koje vrebaju od njih.

Vladica Stanković se bavi zmijama i ostalim gmizavcima preko 16 godina.Osnivač je Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine “Poskok” iz Vladičinog Hana.

To je jedino društvo sa sertifikatom Zavoda za zaštitu životne sredine i samo u prošloj godini Udruženje je intervenisalo više od sto puta.

(Dnevne.rs /Izvor: Jovana Jovanović Kulaš, Telegraf)