JEZIVI DETALJI UBISTVA: Dok je Siniša ubadao ženu do smrti, užas je gledala ćerkica iz prvog braka

ubistvo

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Biljana M. (30) ubijena je sinoć oko 19 sati u stanu u kome je živela sa nevenčanim suprugom Sinišom R. (50) u u Savskoj ulici u Pančevu, i to samo dvadeset dana nakon što su postali roditelji.

Kako saznaje Telegraf.rs, on je čak i prisustvovao porođaju. A kad ju je izbo, sve to je gledala ćerkica iz prvog braka.

– Čime je to zaslužila? Bila je fina žena, ljubazna. Delovalo je da se vole. On je čak prisustvovao porođaju nedavno. A kad ju je izbo, sve je to gledala ćerkica iz prvog braka – rekla je za Telegraf.rs prijateljica nesrećne žene, vidno potresena.

[adsenseyu5]

Siniša R. je dvadeset godina stariji od Biljane, a navodno je, posle svađe, pod dejstvom alkohola nožem nasrnuo na nesrećnu ženu i zadao joj smrtonosni ubod u grudi.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, a po 20 dana staru bebu odmah su došli iz Centra za socijalni rad.

Sa Fejsbuk profila ovog para vidi se da su ozvaničili vezu, ali može se zaključiti i to da se on zbog toga više ponosio.

UBIO SUPRUGU NA NJEN ROĐENDAN: Biljana se porodila pre 20 dana, bila je prelepa, a on 20 godina stariji (FOTO)

Za razliku od prelepe Biljane koja je na društvene mreže postavljala isključivo svoje i fotografije svoje dece (ćerke iz prvog braka i nedavno rođene devojčice), Siniša je postovao uglavnom njihove zajedničke fotografije.

ZAKLAO ŽENU NA SLAVI PRED DECOM I UNUCIMA: Prošlo je dve godine od jezivog ubistva kod Kruševca!

Upućeni su ispričali da je on bio osuđen na kaznu kućnog pritvora zbog nasilnih ispada u prošlosti, a komšije pretpostavljaju da su glavni razlozi za ljubomoru njena mladost i lepota.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]