JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE: Bolničar se bacio sa zgrade zbog zelenaša? (INFO)

cipele

Bolničar iz Čačka, koji je prekjuče izvršio samoubistvo skokom sa zgrade bolnice, pre dve godine je pozajmio novac kako bi mogao da sahrani brata

M. K. (30), koji je radio kao tehničar na odeljenju hirurgije čačanske bolnice, izvršio je preksinoćsamoubistvo skočivši sa zgrade nove bolnice u Čačku. On se oko 22 sata u sredu bacio sa zgrade, a lekari su se borili za njegov život do narednog jutra.

[adsenseyu4]

Kako kažu njegove kolege, on je imao problema sa zelenašima oko novca koji nije mogao da im vrati, prenose beogradski mediji.– Znali smo da ga to muči, ali niko od nas nije slutio da je imao ovakvih namera, naročito jer je ovog leta zakazao svadbu.

terasa

Poslednji put smo ga videli u sredu uveče, na dežurstvu, pre nego što je otišao u laboratoriju da odnese uzorak krvi jednog pacijenta na analizu. Služba laboratorije nalazi se samo sprat niže, pa smo se zabrinuli što se odmah nije vratio. Ubrzo smo saznali šta se desilo – pričaju kolege M. K.

Njemu su pre desetak godina preminuli roditelji, a pre dve godine je izgubio i brata, koji je preminuo od karcinoma.

Tada je pozajmio pare da bi imao da sahrani brata, a u međuvremenu mu je isključena struja. Taj novac nikako nije mogao da vrati. Onda su zelenaši počeli da mu prete. Valjda je bio istekao rok do kojeg morao da vrati novac. Pominjao je da će mu oduzeti kuću ako ne smisli kako da im da pare – kažu njegove kolege.

[adsenseyu1]

(Telegraf)