JEZIVA SUDBINA PEVAČICE JOVANE (19): Umesto na matursko veče, Jovana odlazi u večni san (INFO)

pevacica

Foto: Facebook/Jovana Kojic

Jovanina majka Dragana i otac Predrag, kao i sestra Dejana svoju tugu nisu mogli da podele sa nama, jer je ona neizreciva

U porodici nesrećno nastradale Jovane Kojić (19) iz Kikinde, koja je poginula sa grupommuzičara u saobraćajnog nezgodi u blizini Kanjiže, vladaju neverica i tuga. Mnogobrojna rodbina, prijatelji i školski drugari stajali su ispred Jovanine rodne kuće, sa željom da iskažu poslednje poštovanja za devojku za koju imaju samo reči hvale.

Kako kažu, ona se pevanjem bavila iz hobija, bila je odlična učenica Ekonomsko-trgovinske škole u Kikindi, bavila se košarkom i trenirala za lokalni košarkaškli klub oko šest godina.

Njen ujak, Dragiša Petrov, sa nama je podelio da je Jovana planirala da upiše Fakultet za bezbednost i zdravlje na radu u Novom Sadu, da se dugo pripremala, a uskoro je trebalo da ode na matursko veče.

– I dalje ne verujem da je nema. Pre neko veče Jovanini roditelji su slavili 25 godina braka, svi smo se veselili i pevali, bila je vesela i puna života.

[adsenseyu1]

Pre nego što je te kobne večeri krenula da peva, požalila mi se da je boli grlo i rekla mi je “Ujko, biće sve u redu, proći će me grlo i moći ću da pevam“. Eto, da je sreće, da nikada nije otišla.

Često se pitam, zašto najbolji ljudi odlaze?! Jovana nikada nije mrava zgazila, njena porodica je za primer, i otac, i majka i sestra. Jovana je uvek znala kako da nas oraspoloži, bila je vedrog i pozitivnog duha – rekao je kroz jecaj Dragiša i dodao da su sledećeg vikenda planirali da otputuju za Novi Sad, kako bi joj kupili matursku haljinu.

Foto: Telegraf

Na žalost, sada umesto mature i najlepšeg dana u životu, za Jovanu spremaju sahranu.

Njena kuma S.M. zbog toga ne može da se smiri.

– Plačem čitavo jutro, ne shvatam da je nema. Bila je omiljena u društvu, velikog srca, pozitivna i uvek nasmejana, izvinite, ne mogu više da pričam – bez daha je ostala S.M.

Foto: Telegraf

U beskrajnoj tuzi, u kuću porodice Kojić nastavlja da pristiže mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije, majka Dragana i otac Predrag, kao i sestra Dejana. Svoju tugu nisu mogli da podele sa nama, jer je ona neizreciva.

[adsenseyu1]

Sahrana Jovane Kojić biće obavljena u ponedeljak 16. maja, sa početkom od 16 i 30 sati na kikindskom groblju.

Foto: Telegraf

(Dnevne.rs /Izvor: D.S. /Telegraf.rs)