JEZIVA SMRT U ŽARKOVU: Muškarcu BRUSILICA probušila glavu, preminuo na licu mesta (INFO)

hitna pomoć

Foto ilustracija: Telegraf

Radosav Prelević (50) poginuo je danas oko podneva u svojoj kući u Žarkovu, kada je tokom obavljanja kućnih popravki, alatka kojom je rukovao zakazala i jedan njen deo ga pogodio u glavu.U tragediji je povrede zadobio i njegov mlađi komšija, koji je nakon incidenta prebačen u Urgentni centar.

– Otac je imao prostor u kojem je držao različite mašine, koje je popravljao, kupovao je alatke i njima sređivao stvari za sebe, nije to bila profesionalna radionica, već mu je to služilo za opravku kola i stvari oko kuće – objašnjava ćerka preminulog za beogradske medije.

[adsenseyu5]

Njih dvoje živeli su sami u domu u Ulici Krajiških brigada, a danas im je u posetu došao i jedan od komšija.

– Otac je bio zajedno sa tim momkom, a ja sam bila gore na spratu u našem stanu, kada sam odjednom čula da mladić zapomaže i sišla dole da vidim o čemu se radi – dodaje ona.

Prizor koji je usledio nakon što je pritrčala u pomoć ostavio ju je u šoku.

VEDRANA RUDAN KOLUMNOM PODIGLA REGION NA NOGE: “Fotkama sa Kariba i Irmom, još dugo će nas…”

– Brus koji se okreće na mašini je iskočio i prošao mu kroz glavu, usmrtio ga je na licu mesta. Nije bilo šanse da se spase – rekla je vidno uznemirena ćerka.

Komšija je srećom izbegao smrt, ali je zadobio povrede noge.

– Komad alatke ga je pogodio u nogu, ali nije životno ugrožen. Prebačen je u bolnicu i očekujemo da će mu lekari brzo zalečiti povrede – poručuje ona.

[adsenseyu1]

Budući da u porodičnom domu nije bilo nikoga drugog u pomoć su pristigle i druge komšije.

– Nismo bili tu u trenutku kada se to dogodilo, ali smo pritrčali čim smo čuli, a i Hitna pomoć je brzo reagovala. Došli su za desetak minuta. Svima je to u ovakvim situacijama dugo, ali objektivno ne možemo da kažemo da smo dugo čekali – kažu komšinice u dvorištu Radoslavove kuće.

LEPA BRENA U STANJU ŠOKA! Uragan Irma progutao pevačicinu vilu od MILION EVRA NA MAJAMIJU! (FOTO)

Ispod njihovih nogu na betonom su još vidljive lokve krvi povređenog i bačena garderoba, dok je nekoliko policijskih službenika radilo na uviđaju slučaja.

NASA OBJAVILA NEVEROVATNO OTKRIĆE: Pored Niša se nalazi KOSMIČKI LEVAK, svetski straživači stižu u Srbiju! (INFO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]