JEZIVA SCENA U NOVOM SADU: Pas iskidao usne devojčici, vlasnik pobegao sa lica mesta

ujed

Foto: printscreen/youtube

– Pokušali su da ga fotografišu, ali s obzirom na to da je trčao, fotografija je veoma loša – prepričao je otac teško povređene devojčice

– Na moju ćerkicu (9) skočio je pas japanska akita i uhvatio je za usne. Napravio joj je užasne povrede i izbio zube. Ona je operisana u Dečjoj bolnici i sada se nalazi na kućnom lečenju – priča Novosađanin Vido Rađenović.

On kaže da se napad dogodio u nedelju oko 18 časova u Ulici Veselina Masleše u novosadskom naselju “Detelinara”.

 

[adsenseyu4]

Na tom potezu napravljeni su igralište za decu, teretana i ograđeni prostor za sve.

– Ćerkica se šetala sa drugaricom na igralištu za decu. Vlasnik je sedeo i jednom rukom kuckao na mobilnom, a drugom držao psa bez korpe na povocu. On je iznenada skočio i uhvatio mi dete za usta. Krv je šiknula, a on je, kako svedoci pričaju, pogledao kuče i rekao: “Vidi šta si uradio!” i ne obazirući se na zapomaganje mog deteta – ogorčeno priča Rađenović.

Odmah su dotrčali roditelji koji su bili sa decom, a on je ustao i pošao sa psom.

– Ljudi su vikali: “Stani, gde bežiš!”, a on je počeo da trči sa kerom. Pokušali su da ga fotografišu, ali s obzirom na to da je trčao, fotografija je veoma loša – kaže uznemireni otac dodajući da ga o slučaju obavestio komšija.

Kada je stigao, šokirao se prizorom.

– Ćerka krvava, plače… Užas! Hitna nas je odvezla u bolnicu, gde su je odmah operisali – navodi on.

 

[adsenseyu1]

Kako kaže, ne može da shvati da vlasnik psa još nije pronađen. U celom Novom Sadu veom je mali broj pasa te vrste, s obzirom na to da je poznato kakvi su mužjaci te rase. Građani koji su bili prisutni kažu da mladić ima 20-ak godina, da je visok od 175 do 180 centimetara i da je mršav, a da je pas belo-zlatnih boja.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]