JEZIVA NESREĆA NA DIVČIBARIMA: Automobil pokosio grupu dece koja su prelazila ulicu, POGINUO DEČAK (9)! (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Užasna saobraćajna nesreća dogodila se u 10.15 na Divčibarima kada je automobil marke “tojota” udario u grupu dece koja su prelazila ulicu.U stravičnom udesu dečak A.D. (9) preminuo je na licu mesta!

U nesreći su povrede zadobila još dva deteta T. S. (10) i V. T. (10) i njima se lekarska pomoć ukazuje u Valjevu. Kako saznajemo devojčice su zadobile lakše telesne povrede.

Kako saznajemo kolona učenika organizovano je prelazila ulicu, a vozilo “tojota” kojim je upravljao V. V. kretalo se iz pravca Kaone ka centru Divčibara. Automobil se nije zaustavio, već je prešao na levu stranu i na trotoaru udario u grupu dece!

OGROMNA BUBULJICA ISKOČILA JE MLADIĆU NA VRATU: Ubio je gnojno zlo tek iz drugog pokušaja (VIDEO)

Vozilo je naletelo na decu u trenutku kada je već više od pola kolone prešno na drugu stranu Valjevske ulice u neposrednoj blizini hotela “Pepa” gde su deca bila smeštena.

Automobil koji je usmrtio jedno i povredio još dvoje dece je beogradskih registarskih oznaka. Vozač je uhapšen na licu mesta, saopštio je MUP.

– V. V. je uhapšen na licu mesta zbog postojanja sumnje da je učinio krivično delo teško telo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu – saopštio je MUP.

Kako saznajemo sva deca su iz Subotice.

Uviđaj je u toku.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)