JEZIVA NESREĆA: BMW smrskan između dva kamiona, poginuo vozač! (FOTO)

kamion

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila “bmw” D. I. (29), pretičući teretni kamion beogradskih tablica, naleteo na drugi kamion pirotskih tablica koji je u tunelu nailazio iz suprotne trake

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko podneva na magistrali Pirot- Niš, u tunelu kod Sopotske petlje, poginuo je mladić iz Pirota, a jedan je teško povređen, potvrđeno je u Policijskoj upravi.

[adsenseyu4]

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila “bmw” D. I. (29), pretičući teretni kamion beogradskih tablica, naleteo na drugi kamion pirotskih tablica koji je u tunelu nailazio iz suprotne trake, nakon čega se “bmw” našao između dva teretna kamiona koja su ga bukvalno smrskala.

nesreca

Zbog ovog stravičnog saobraćajnog udesa na magistrali je saobraćaj već dva sata u zastoju dok policija ne završi uviđaj.

Jedan od očevidaca kazao je da je prizor bio stravičan.

– Žalosno je što je mladić poginuo. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri vozača šlepera nisam video ovako strahovit udes. Kolege iz kamiona nisu mogle ništa da učine, jer se sve desilo u tunelu – kaže vozač bugarskog šlepera Plamen Metodijev iz Plovdiva.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs / Tanjug)