JEZIVA ISPOVEST MAJKE UBIJENOG DEČAKA IZ NIŠA: “Trgovci drogom terali ga da radi za njih, molio me da ih ne prijavim iz straha da nas ne pobiju” (FOTO)

sin

Foto: privatna arhiva

Bojana Lilić, majka 18-godišnjeg Ivana koji je u ponedeljak izboden nožem u blizini Apelacionog suda kaže da ne poznaje T.M, petnaestogodišnjaka koji je uhapšen zbog njegovog ubistva. Ističe da ne zna koji su bili motivi svirepog ubistva njenog jedinca i priznaje da je Ivan imao problema sa trgovcima drogom koji su ga, kako kaže, terali da radi za njih.

– Sve je to počelo februara ove godine kada je Ivanu u jednoj igraonici prišao neki mladić i zamolio ga da mu pričuva kesu sa „travom“ obećavši da će mu za to platiti 500 dinara. Međutim, policija ih je presrela i pronašla je kod njega narkotik. Ivan je objašnjavao da je drogu trebao da pričuva samo sat vremena, ali nije znao da kaže kako se zove ta osoba koja mu je dala paket. Protiv njega je tada podneta krivična prijava, a droga mu je oduzeta i tada je nastao problem – priča ojađena majka.

Bojana kaže da su se trgovci narkoticima okomili na njenog sina i zahtevali da im plati drogu koju je zaplenila policija.

[adsenseyu1]

– Tražili su 50, 100 pa 300 evra. Ivan se sklanjao, ali su ga tražili u školi. Nudili su njegovim drugovima novac da kažu gde da ga nađu. On mi se požalio da ima probleme, ali kada sam mu rekla da ih prijavi policiji rekao mi je: “Nemoj da ih prijavljuješ, pobiće nas.” Kazao mi je i da ga pritiskaju da za njih prodaje drogu da oduži dug. Jedne večeri je plakao, molio me je: “Majko izvuci me!” – priča plačući majka ubijenog tinejdžera i dodaje:

DETALJI ZLOČINA KOJI SE NE PAMTI U SRBIJI: Opalio joj dva šamara, a onda je uzeo GVOZDENU ŠIPKU!

– Govorio je da neće da prodaje i tada je tražio 450 evra da raščisti dug. Poslednji poziv od njih stigao je 26. maja kada mu je rečeno da plati 5.000 dinara i da više niko neće smeti da ga dira. Pitala sam ga da li mu je sad lakše kada je sve plaćeno, on mi je rekao da jeste, ali da mu je teško jer je mene „uvalio“.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

ZAŠTIĆEN U KAVEZU PROVOCIRAO BIKA: Sledećeg momenta svi su VRIŠTALI od straha (VIDEO)

Kako saznajemo, T.M. je priznao ubistvo i objasnio da je zakazao susret sa Lilićem kako bi se sa njim obračunao jer ga je navodno maltretirao.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

On je istražne organe odveo do stepeništa ispod koga je sakrio nož kojim je ubio osamnaestogodišnjaka.

TUGA DO NEBA: Devojčica (15) se požalila na jake bolove u stomaku, nedugo zatim je preminula (INFO)

Navodno, motiv ubistva je dug koji je imao prema Liliću, zbog čega su se i sukobili. Kako je saopštila policija, T.M. je sa krivičnom prijavom za ubistvo priveden tužiocu za maloletnike.

(Dnevne.rs/Izvor:D.R.,Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]