JEZIV KRAJ: Devojčica poslala poslednju poruku dečku, pa skočila sa silosa (INFO)

samoubistvo

Foto: Facebook

Pored Tehničke škole u Negotinu, u blizini silosa, pronađeno je beživotno telo maloletne M. B. (13), koja je nestala iz porodičnog doma u ponedeljak oko 3 sata ujutro.

Prema poslednjim informacijama, roditelji devojčice prepoznali su je po njenoj crnoj dukserici. Sumnja se da je 13-godišnja devojčica izvršila samoubistvo, najverovatnije skokom sa silosa.

Rodbina i prijatelji porodice bili su na mestu gde je pronađeno telo devojčice i pokušavali da uteše roditelje. Na mestu samoubista bio je i njen momak kojem je u ponedeljak ujutro, oko 2.45 uputila poslednju SMS poruku sa svog telefona. Policija je obavila uviđaj.

[adsenseyu5]

M. B. (13) iz Negotina, učenica 7. razreda OŠ “Branko Radičević” nestala je iz roditeljske kuće u ponedeljak, najverovatnije oko 3 sata ujutru. Nestanak su primetili baka i deda, u ponedeljak ujutru, pred njen polazak u školu.

PRONAĐENA ŠOKANTNA PORUKA: Marija se noću iskrala iz kuće, dečku poslala poruku da će ga uvek nositi u srcu! (INFO)

– Nije pokazivala nezadovoljstvo. Jedino što je primetno bilo u njenom ponašanju jeste da je popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobilnog telefona. To je uvek trajalo po dva do tri dana i onda bismo joj isti vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan pre njenog nestanka uzela svoj mobilni telefon koji sam sakrio od nje. Ona je poslala SMS u 02:45 časova svom dečku, a poruka je bila ljubavne sadržine – u neverici je rekao otac nestale devojke, Goran B. pre nego što je beživotno telo maloletnice pronađeno u Negotinu.

Devojčica je živela sa babom, dedom i sestrom u kući na Samarinovačkom putu, a njen nestanak je primećen oko 6 sati ujutru.

– Moj otac, a njen deda čuo ju je oko dva sata ujutru kako odlazi u toalet ali se kasnije uspavao. Ona se očigledno iskrala iz kuće u tom periodu i to na sporedna vrata jer je samo tako mogla da napusti kuću nečujno – kaže otac nestale devojčice.

[adsenseyu1]

(Predrag Balanesković /Blic)