JEDVA JE SAVLADALI: Snaju izbola nožem u grudi, a onda krenula na POLICAJCE

muz

Foto: V. Živojinović

Danica Ilić (65) ranila je snaju Stanislavu Jovanović (36) u porodičnoj kući, a potom nasrnula i na policajce.
Povređena Stanislava Jovanović prevezena je na VMA, dok je svekrva Danica posle privođenja prebačena u Psihijatrijsku bolnicu „Laza Lazarević“. Stanislavin nevenčani suprug Vladan Ilić (39) i dalje je u šoku zbog svega što se dogodilo.

– Izašao sam napolje da iscepam drva i, kada sam se vratio, video sam Stanislavu kako leži krvava na krevetu, dok mama nije bila u kući. Stanislava mi je govorila da je dobro i da ne zovem ni Hitnu pomoć ni policiju, ali sam video da ima velike rane pa sam pozvao komšiju i odvezli smo je u Hitnu pomoć u Lazarevcu. Usput me je sve vreme držala za ruku i pričala kako će sve biti OK. Mama i ona su se često svađale – priča Vladan.

[adsenseyu5]

Nesrećni muškarac ne zna tačno koje su nesuglasice prekjuče imale njegova žena i majka.

– Mama je lečeni psihijatrijski pacijent i imala je terapije koje joj je prepisala lekarka. Trudili smo se da živimo kako možemo. Ja malterišem, dok Stanislava čisti kuće – kaže Vladan.

Komšije porodice Ilić kažu da su u njihovoj kući svađe i tuče bile stalne.

– Danica ovde živi sa sinom Vladanom i snajom, koja je došla pre dve, tri godine. I Stanislava i Vladan su stalno pili, svakodnevno, dok je Danica bila gadna na rečima. Šta se desilo preksinoć, niko ne zna tačno – kažu komšije.

Jedva je savladali

Danicu su posle napada na snaju, policajci pronašli na seoskom putu. Kada su joj prišli policajci OUP Lazarevac, ona je i na njih nasrnula nožem, ali srećom nikome nije zadala ozbiljnije povrede.
– Danica je bukvalno pomahnitala i policajci su je jedva savladali – kažu u MUP-u.

[adsenseyu1]