“JEDAN PIRKE JE MORAO BITI UBIVEN”: Bio je strah i trepet Beograda, luđi i od Kneleta (VIDEO)

devedesete

Foto: Printscreen/youtube

Poznavaoci prilika iz beogradskog podzemlja devedesetih složni su u jednom: Pirke je bio jedan od najluđih!

– Bio je u ekipi sa Divcem i njih dvojica su, uz Kneleta, bili najluđi u Beogradu. Pirketa su se svi plašili jer nije zazirao ni od čega i bio je spreman na sve. Ono što se kaže, imao je m.da – kaže izvor dobro upućen u dešavanja iz najmračnijeg perioda novije srpske istorije.

[adsenseyu5]

– Nije previše razmišljao pre nego što bi krenuo na protivnika, bio je jako srčan i ni od koga nije zazirao. Zato su oni koji su ga ubili to uradili na tako brutalan način, nisu imali drugog izbora, plašili su ga se – dodaje izvor.

U trenutku kada je 16.08.1993. godine počelo da se puca u bašti FK “Bežanija”, Slaviša Pavić Pirke je sedeo pola metra od Dragana Nikolića Gagija, sa desne strane, dok se sa leve strane nalazila konobarica.

DOBIO PONUDU KOJA SE (NE)ODBIJA: Dara odgovorila Glogovcu na uvrede, pa mu predložila ovo!

Ona i Pirke su odmah pogođeni. Pucnjava u kojoj je ubijen Pirke, mogla je da bude jedna od najkrvavijih obračuna,u beogradskom podzemlju.

Foto: printscreen/youtube

Samo pukim slučajem nije bilo više mrtvih, i ako je svako od deset ranjenih mogao da pogine. Napadači nisu otkriveni, a pucali su iz “kalašnjikova”,”škorpiona” i pištolja.

[adsenseyu1]

O Pirketovoj pogibiji pričao je i Kristijan Golubović, koji je konstatovao da je “Jedan Pirke morao je biti ubiven, samo ako se deset ljudi rani”, i time donekle objasnio da su napadači smišljeno napravili sačekušu u kafiću, i ranili nedužne ljude.

SRBI ODGOVORILI SPLIĆANINU KOJI JE OSTAVIO PORUKU NA AUTU: Ove reči su mu uputili (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]