Janko Tipsarević uspešno operisan: Srpski teniser treći put pobedio bolest! (INFO)

teniser

Foto: arrobadeportes.com

Srpski teniser je posle dve operacije tumora pete, ponovo morao da se podvrgne hirurškoj intervenciji

Samo što se vratio tenisu posle duge pauze zbog dve operacije tumora, Janko Tipsarević je ponovo morao na hiruršku intervenciju.

Operisano mu je koleno i odstranjena mu je izraslina koja mu je pravila probleme. San mu je da se ponovo vrati na teren i da zaigra tenis, koji predstavlja život za njega, a veliku podršku u novoj takvoj bici daju mu supruga Biljana i ćerka Emili.

[adsenseyu5]

Janko je imao dve operacije pete, zbog tumora koji je zahvatio tri četvrtine ovog dela njegovog stopala na levoj nozi.

Srpski teniser se oglasio na svom Instagram profilu posle operacije emotivnom porukom.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Još jedna bitka koju treba da dobijem. Posle više od tri meseca problema, moj tim i ja smo odlučili da odem na još jednu operaciju, ovoga puta desnog kolena. Biće ovo težak period, ali prevazići ću ga i vratiću se jači nego ranije. Hvala vam za podršku – napisao je Janko uz fotografiju sa svojom suprugom, koja ga ljubi na bolničkom krevetu posle operacije.

Janko se operisao na privatnoj klinici u Ofenbahu, a sve vreme je uz njega bila supruga Biljana, koja veruje da će njen šampion ponovo prevazići problem.

[adsenseyu1]

Moj heroj je pobedio i treći put. On je moj šampion sa jakim umom i velikom voljom – rekla je za Blic supruga srpskog tenisera, Biljana Tipsarević.

Na teniskom terenu je uvek važio za neustrašivog ratnika i najvećeg borca na ATP turu. Zbog snage volje, često se vraćao u život kada je delovalo da je sve izgubljeno. Cela Srbija je uz njega da i treći put uspešno pobedi bolest i probleme, i da se još jednom vrati na teren.

Znajući Janka, vratiće se sigurno još jači!

(Telegraf)