“JA ĆU GA ČUVATI AKO TREBA” Šešelj nudi zaštitu Igoru Juriću ako otkrije ime političara

Jurić

Foto: TV Prva Printscreen

Ja mogu da mu garantujem sigurnost i da ga sačuvam, zaista nema razloga za strah ali neka kaže ime!

Nakon što je Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, izjavio da poseduje dokaze, ali za sud nedovoljne, o poznatom političaru koji je seksualno zlostavljao decu, nastao je opšti haos na političkoj sceni u Srbiji.

– Ma svi su batalili kampanju, izbore, potpise, i po ceo dan zivkaju jedni druge u pokušaju da doznaju ko je političar o kome Jurić priča. Mnogi strahuju da to nije neko iz njihove stranke, da nije možda poslanik ili odbornik sa kojim se druže, pa samim tim da i oni mogu biti kompromitovani. Potpuna paranoja je zavladala juče na političkoj sceni – ističe izvor.

S druge strane, političari su i apelovali su na Jurića da što pre objavi ko je političar koji je snimljen kako seksualno zlostavlja decu.

PULMOLOG NESTOROVIĆ: Većina neće ni primetiti da su bolesni! Posebna poruka za pušače

Podsetimo, Igor Jurić izjavio je da poseduje dokaze, ali za sud nedovoljne, o poznatom političaru koji je seksualno zlostavljao decu. Gostujući na TV Prva, on je rekao da je reč o ozbiljnom političaru koji je “i te kako poznat i na nacionalnom nivou”, a na pitanje voditelja da li će taj političar učestvovati u izbornoj kampanji i obećavati bolji život, Jurić je odgovorio “da”.

– Da imam dokaze koje sam imao u slučaju novosadskog doktora i čoveka koji je uhapšen pre njega, ja bih ih naravno dao. Imam određene dokaze koji nisu dovoljni. Nemam svedočenja.  Fotografije sa kamera i to nije dovoljno za osuđujuću presudu – rekao je Jurić.

Odgovarajući na pitanje zašto o tom političaru nešto ne kaže njegovom šefu, odgovara da nije siguran da ga taj šef neće zaštititi i dodao da ne zna kome da veruje, odnosno da “većini političara ne veruje”.

Podsetimo, i predsednik Aleksandar Vučić pozvao je Igora Jurića, ukoliko je istina da ima informacije o političaru pedofilu, da ih dostavi nadležnim organima, i poručio da će taj neko odmah biti uhapšen.

       

(Dnevne.rs/Alo)