IZNENAĐENJE? ‘ZAOBIĐITE ME S PITANJIMA ZAŠTO NISAM PODRŽAO SERGEJA!’ Ivan Ivanović ima jaku poruku za Trifunovića! (VIDEO)

ivan

Foto: yutjub printskrin /fonet, montaža: Dnevne.rs

U odbranu poznatog glumca javno su stali srpski dramaturg i profesor Akademije umetnosti Siniša Kovačević, filmski režiser Srđan Dragojević i glumice Jelisaveta Orašanin i Sloboda Mićalović

Danima je jedna od glavnih tema u Srbiji rad humanitarne organizacije “Podrži život” čiji je osnivač glumac Sergej Trifunović, protiv koga je čak podneta i krivična prijava zbog navodnih malverzacija s novcem.

U hajku protiv Trifunovića, osim pojedinih medija i ministra zdravlja Zlatibora Lončara, koji smatra da bolesnu decu u Srbiji ne treba da leče glumci ili političari (aludirajući na Trifunovića i Šapića), uključili su se i ostali poslanici  vladajuće koalicije u parlamentu, pa je glumčev humanitarni rad najaktuelnija tema u Skupštini Srbije.

Međutim, mnoge je začudilo što isto nije uradio i voditelj Ivan Ivanović.

On im je objavom na Tviteru dokazao da greše.

U odbranu poznatog glumca javno su stali srpski dramaturg i profesor Akademije umetnosti Siniša Kovačević, filmski režiser Srđan Dragojević i glumice Jelisaveta Orašanin i Sloboda Mićalović.

(Dnevne.rs /Izvor: Espreso.rs)