‘IZ SRBIJE ZA PUTINA’: Razapeli poruku preko celog mosta, vozači USPORAVALI kad je vide (VIDEO) (FOTO)

FOTO: DMITRY LANE / YOUTUBE / MONTAZA: Devne.rs

Dana 18. marta na mostu ispred Zapadne kapije Beograda grupa mladih ljudi je raširila transparent sa rečima zahvalnosti upućenim ruskom predsedniku i čestitkom povodom njegove pobede na predsedničkim izborima.

Katarina Lane, dopisnica Russia Beyond na srpskom je prva od novinara došla na lice mesta i razgovarala sa učesnicima ove akcije.

“Poštovani predsedniče, hvala vam za mozaik u hramu. Čestitamo vam!”

Crvena slova na belom platnu su ukrasila most iznad autoputa E 75 u blizini kule Geneks, poznate i kao Zapadna kapija Beograda.Autori ovih reči zahvalnosti su grupe “Srpska solidarnost hranom” i “Srpski pravoslavni pojici”.

Transparent je dugačak 60 metara, širok 1,5 metar. Velika slova se izdaleka vide i vozači radosno signališu, piše ruski medij.

SABLASNO PROROČANSTVO NOSTRADAMUSA ZA 2018: Izbiće rat, a posle njega sledi NIŠTAVILO!

– Mi smo verujući crkveni ljudi, Srbi pravoslavci i poštujemo trud i rad umetnika iz Rusije koji su napravili veličanstven mozaik u kupoli hrama Svetog Save.

I mi smo zahvalni predsedniku Putinu na podršci srpskom narodu u Srbiji, i ovom prilikom kad su izbori u Rusiji pozdravljamo ga sa pobedom!

Naša ljubav prema svojoj otadžbini i prema majci Rusiji je ista i mi smo morali da se zahvalimo na ovakav način predsedniku i ruskom narodu – rekao je Marko Kačarević iz grupe “Srpski pravoslavni pojici”, piše portal Russia Beyond.

(Dnevne.rs /Blic.rs/Izvor RUSSIA BEYOND)