Ispovest žrtve: Samo je dodao gas i jednostavno nas pregazio!

Ispovest
Čuli smo da se velikom brzinom približava automobil i pomerili smo se s puta. Bukvalno je iza nas dodao gas i sekund kasnije nas pokosio.

Sara Marjanović (17), koja je preksinoć povređena u saobraćajnoj nesreći u Surčinu, za “Blic” priča da su potom pali ulevo, a da se vozač nije ni zaustavio.

Hematom na desnom oku, ruka u gipsu, ogrebotine. Sara sada najviše brine za drugu povređenu devojku Milicu Spirić (17), koja je u nesreći izgubila svest i koju lekari drže u veštačkoj komi.

– Nas šestoro drugara smo izašli da prošetamo i onda je na nas u Skopljanskoj ulici naleteo taj vozač. Samo nas je odbacio s puta. Ne znam ni gde sam osetila bol, bila sam ošamućena, videla sam da je Milica bez svesti… Onda su izašli ljudi iz okolnih kuća. Jedan mladić nas je odvezao do Doma zdravlja, pa u Zemunsku bolnicu. Tu su mi konstatovali prelom palca leve ruke, hematom, povredu trtične kosti… Jedva ustajem. Ali, držim se. Ovo će proći, samo da Milica bude dobro – priča Sara.

[adsenseyu4]

Danas je priveden vozač D.V. (57) iz Surčina koji je pregazio devojčice, saznaje “Blic”. U policiji kažu da ih nesreća u Surčinu ih podseća na pogibiju Luke Jovanovića na Brankovom mostu, kada je vozač „kantrimena“ Marko Milićev takođe pobegao pošto je pregazio ovog mladića. Posle opsežne potrage osumnjičeni vozač je uhapšen u Kini.

A za vozača, koji je oborio i teško povredio njenu ćerku, Željka Marjanović očekuje da će se pojaviti pred njihovom porodičnom kućom kako bi se pokajao zbog nesreće.

– Želim samo da se pojavio pred našom kućom i da se pokaje jer je udario dve dobre devojčice i potom pobegao, a da nije stao da im pomogne. Neka se samo pokaje, da znam da mu je žao – navodi majka.

Zoran Spirić, Miličinog oca, ne zanima šta će biti sa vozačem.
– Ne zanima me ni da li će da ga uhapse… Važno mi je samo moje dete. A, koliko je brzo vozio govori i to da deca nisu sigurna ni koje je boje vozilo – objašnjava Spirić.

Ćerku Milici je prošle noći video na nekoliko sekund.
– Lekari je drže u veštačkoj komi. Biće dobro – optimista je otac.

Loš snimak
U Skopljanskoj ulici, na mestu gde se dogodila nesreća, juče je stajao Gojko Kišić. Kamere sa njegove kuće snimile su prolazak automobila. Ali, nažalost, nisu od pomoći jer se na snimku vidi silueta vozila, a ne koje je marke, boje i registracije.

(Blic)

[adsenseyu1]