ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Ako sam ubio JELENU neka me OBESE NA TERAZIJAMA! (INFO)

zrtva-muz

foto-printscreen

Marjanović je čak ponudio da ga osude na najtežu kaznu ako se utvrdi da je kriv

Zoran Marjanović, suprug brutalno bijene pevačice Jelene Marjanovićtokom saslušanja u policiji uporno je insistirao na tome da nije ubica i da nema nikakve veze sa zločinom,

On je čak ponudio da ga osude na najtežu kaznu ako se utvrdi da je kriv.

– Zoran je bukvalno preklinjao policajce da mu poveruju da nije ubica. U jednom trenutku, kroz suze, doslovce je rekao: “Kunem se da nisam kriv. Evo, neka me obese nasred Terazija ako sam ja taj koji je ubio moju Jelenu.”

[adsenseyu1]

– Sve vreme se pravdao da ju je voleo, da je ona ljubav njegovog života i da se nikada nisu svađali. Međutim, činjenica je da je u njegovom iskazu nađeno mnogo kontradiktornosti. Videćemo šta će pokazati istraga, kakva je Zoranova uloga u svemu ovome – kaže izvor blizak istrazi.

Podsetimo, policija je uspela da dođe do novih saznanja u istrazi ovog ubistva koje danima ne da mira Srbiji. Kao što smo već pisali, tokom pretrage “nasipa smrti” u Borči, gde je pevačica masakrirana, pas tragač otkrio policajcima kuda se kretao ubica, a na osnovu toga je utvrđeno da je posle zločina monstrum pobegao preko livade do puta koji vodi ka naselju Crvenka,

[adsenseyu1]

a zatim zašao u njive.Istovremeno, policija traga za plavim “karavanom”, automobilom koji je viđen na nasipu u vreme zločina i koji su zabeležile sigurnosne kamere.

jelena

Foto: Kurir

(Informer)