ISPOVEST OTETOG MILUNA KOSTIĆA: Preživeo sam pet paklenih dana

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Preživeo sam pet najgorih dana u životu. Nisam jeo, nisam pio, nisam spavao sve vreme zatočeništva. Promrzao sam i izgladneo. ne mogu da se setim šta mi se sve izdešavalo – ispričao je oteti Milun Kostić

Oteti Milun Kostić (52) iz Lazarevca kod Kruševca ispričao je majki Latinki, nakon što je pušten iz niške policije, da je u zatočeništvu preživeo pravi pakao.

[adsenseyu4]

– Majko, veoma sam isrcpljen. Još ne mogu da dođem sebi od šoka. Preživeo sam pet najgorih dana u životu. Nisam jeo, nisam pio, nisam spavao sve vreme zatočeništva. Promrzao sam i izgladneo. ne mogu da se setim šta mi se sve izdešavalo – ispričao je Kostić majki.

Miluna je 5. decembra u Kruševcu oteo Miodrag Karalić (54) i pet dana ga u automobilu vozio po Srbiji, sve dok u petak nije uhapšen u Beogradu. Nakon što je policija uhapsila Karalića i u njegovim kolima našla Kostića, obojica su prebačeni u policiju u Nišu.

Kostić je, prema pisanju beogradskih medija, juče pušten kući. Sačekao ga je sin, doneo mu garderobu i odvezao ga kući. Oteti čovek je pod velikim pritiskom,

– Psihički se ne osećam dobro. Preživeo sam pravi pakao. Najpre je pucao u Gordanu, nije imao milosti. Sve vreme sam mislio da će i mene ubiti. Neko vreme me je vozio u kolima, pa me je onda naterao da uđem u gepek i tako me vozio neko vreme. Posle me je terao da i ja vozim. Nisam znao šta mogu da očekujem od njega. Moram da se naspavam i odmorim – ispručao je Milun majci dramu koju je preživeo.

Njegova majka kaže da je konačno srećna što joj se sin kući živ vratio.

[adsenseyu1]

– Kad je juče oko četiri sata ujutru ušao u kuću, suze su me oblile. Sve to vreme bio je bez hrane, na hladnoći, primetila sam da ima temperaturu. Skuvala sam mu ručak, uzeo je nekoliko kašika supe, nije mogao ni da jede. Odmah je otišao u svoju sobu, vidim da ne može da spava. Ko zna šta je sve preživeo. Nije u stanju sada da govori – kaže Latinka.

Milun je, navodno, policiji ispričao da se ne seća svih detalja otmice. Pošto je bio vrlo konfuzan ui nedosl3edan udogvorvorima, zbog čeha se posumnjalo da je pomogao Karaliću u izvršenju krivičnoig dela, tužilaštvo je predložilo da mu se izrekne zabrana napuštanja boravišta uz oduzimanje pasoša ali je Viši sud odbio taj predlog,.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]